Hubbo

VSK – Sandviken damer


Sportfoto hubben Hubbo 🙂Igår var det en lasarettsdag; jag fick min veckospruta och en hög dos kortison på 40 mg. Får hålla tummarna att jag slipper ligga däckad i helgen för sprutan igen, vilket har hänt de två tidigare gångerna. Kortisonet gör en piggare, och jag brukar ta en sömntablett för att fixa natten. Klockan 02:30 somnade jag, och idag är jag lite seg i skallen.

Idag, torsdag, och en vecka framåt får jag vila från cytostatikamedicinen Revlimid. Det ska bli så skönt att komma lite på fötter igen, om det nu blir så. Trots behandlingen dyker det upp små negativa saker; små kramper i fingrarna, men jag har märkt att vanliga magnesium piller hjälper.
Jag är torr i munnen och har tappat smaken på mycket av maten jag brukade tycka om, men man tar vad som smakar bra.

Dessutom kämpar jag med en enorm trötthet, och flåset är pinsamt dåligt.
Jag har även märkt att kortisonet gör att synen ändras; ibland ser jag bättre utan glasögon, men jag har upplevt samma fenomen på mina tidigare två behandlingar.Behövde komma ut igår, annars hade jag varit för rastlös för den där speed-medicinen kortison.
Mötte upp vännen Stefan på Rocklunda; som vanligt sitter vi inte tysta, och när man åker hem har man lite kramp i mungiporna.
Dessutom är dessa möten på Rocklunda en välkomnad avbrott i vardagen, där vi kan dela skratt och upplevelser.
Det är alltid energigivande att spendera tid med Stefan, och Rocklunda blir en levande plats för skratt och glädje.
Efter varje sådant möte känner jag mig mer levande och inspirerad, redo att ta itu med vad livet än har att erbjuda.

Hur gick det i bandyn då? VSK damerna krossade Sandviken med 7-1 efter ett stabilt spel stort sett hela matchen. Dessutom imponerade laget med skickliga mål och en överlägsen prestation. I synnerhet var det försvarsspelet imponerande, och VSK dominerade planen från start till slut. Resultatet visar på lagets styrka och förmåga att kontrollera matchen. Målen kom som en konsekvens av välkoordinerade anfall och en imponerande sammanhållning bland spelarna. Totalt sett var det en fantastisk prestation från VSK damerna, och segern var välförtjänt. Det blir spännande att se hur laget fortsätter att utvecklas och möta nya utmaningar framöver.


Stegen igår var nog rätt blygsamma, men jag rörde mig och kom ut i alla fall. Idag väntar jag in posten och ser att paketet är på väg med ett Canon EF 300 2.8 L USM. Detta objektiv kommer att fungera till båda Canon-kamerorna, både Canon 5D Mark III och Canon EOS R6.

Dessutom ser jag fram emot att utforska de nya möjligheterna som detta objektiv kommer att erbjuda. Det är alltid spännande att prova ny utrustning och se hur den kan förbättra fotograferingsupplevelsen. Med detta teleobjektiv kommer jag att kunna fånga detaljer på avstånd med precision och skärpa. Dessutom öppnar det upp för nya kreativa möjligheter och utmaningar som jag ser fram emot att utforska. Att investera i kvalitetsutrustning som detta är en viktig del av att utvecklas som fotograf och skapa ännu mer imponerande bilder.


Websupport, där jag har min domän Hubbo och sajt, har påbörjat flytten av användare till en ny, modern plattform. Jag fick ett Vip-erbjudande och hoppas verkligen att de flyttar denna sajt så snart som möjligt.

Jag upplever min webbplats, hubbo.se, som väldigt seg och trög för närvarande. Jag ser verkligen fram emot att den får raketbränsle och bokstavligen flyger fram sedan.

En annan sak jag fick reda på var när jag frågade supportkillen på Websupport hur mycket diskutrymme jag utnyttjade. Jag höll på att tappa hakan när han nämnde 130 GB. Det visade sig att jag hade gjort en kopia av webben som låg i roten, och jag hade glömt att ta bort den. Dessutom hade det backup-program jag använde tidigare över 80 GB i backupfiler.

Efter rensningen har jag nu 13 GB, vilket känns mycket mer hanterbart och OK. 😎