Hubbo till VSK-Mjällby

Hubbo & VSK-Mjällby

Första vinsten för Grönvit

Hade nästan glömt bort att det var match idag, och motståndet stod Mjällby för.

Målet kom tidigt, bara en minut in i matchen, när Simon Johansson snabbt utnyttjade en retur från stolpträffen av Henry Offia.
Det var en perfekt start för VSK, och det var lagkaptenen, Simon Johansson, som visade vägen och bröt förbannelsen.

Tro det eller ej, men efter nästan 360 min spel gjorde VSK sitt första allsvenska mål när Offia nickade in kvitteringen i den 34:e minuten.
Det var en symbolisk triumf för laget.

Efter att ha fått kvitteringen var det som att VSK fick extra energi.
Mjällby tog ledningen med 0–1 på en hörna, men VSK svarade snabbt.
Offia visade återigen sin styrka i luften när han nickade in sitt andra mål för dagen, vilket fick både spelare och fans att jubla.

Men den verkliga glädjen kom senare när Ibrahim Diabate, som kom in som avbytare, tryckte in segermålet.
Det var en kämpainsats från VSK, som belönades med tre poäng.

Efter matchen uttryckte laget sin glädje över segern och betonade vikten av deras ihärdiga arbete.
Trots fyra mållösa matcher tidigare höll de fast vid sin positiva energi.

Slutresultatet blev 2–1 till VSK, med målen fördelade på Jacob Bergström för Mjällby och Henry Offia samt Ibrahim Diabate för VSK. En publik på 3 468 personer bevittnade den spännande matchen.

Blev även Skillberg i morse

Han även med en tur till Skillberg idag, och detta var sextiosjunde gången där nu. 🙈
Nåja jag tycker det är ett trevligt ställe att fota fåglar vid, och att arrangera platserna där jag vill de skall komma ner.
Sitter givetvis och hoppas de där udda fåglarna skall komma ner, som nötkråkan, nötskrikan, spillkråkan och gröngölingen men idag hade jag ingen tur med någon av dem.
Gömslet värmer rätt skönt, och höll de få regndropparna borta idag, och om jag inte fotar fåglarna så hinner jag få lite fika med dryck och Lidl bulle + frukt oc kexchoklad.
Det går alltså ingen nöd på mig där, det är tur man är förbered på allt där i skogen, medans jag matade de olika platserna så såg jag något stort komma femton meter ifrån mig trodde först var en älgkalv.
När den kom lite närmare såg jag att det var ett typ rådjur, och det måste varit en hane utan horn som den tappat.