VSK

VSK – Eskilstuna – 0 – 0


Trist, seg och mållös match, VSK kan bättreEtt fotbollsderby mellan Västerås SK ( VSK ) och Eskilstuna är en lokal fotbollsmatch mellan två rivaliserande lag från städerna Västerås och Eskilstuna i Sverige.
Matchen som slutade 0-0Tror 0-0-resultatet var något av en besvikelse för fansen, särskilt i ett derby där de hoppades på en seger för sitt favoritlag grönvit.
Men det är viktigt att komma ihåg att fotbollsmatcher kan vara ovissa och resultatet speglar inte alltid spelets kvalitet eller ansträngningarna från spelarna.
VSK kom igång rätt bra sista halvtimmen, blev lite mer aktion i matchen och trodde dom skulle få in ett mål i denna stund.
Även supportrarna kom igång med bengaliska eldarna, olagligt ja och onödigt.


Den som uppsåtligen innehar eller använder pyroteknik utan tillstånd av Polismyndigheten när idrottsarrangemang anordnas kan dö-mas till böter eller fängelse i högst sex månader. Sen ska man vara medveten om att pyroteknikanvändning ofta innebär att fara för andra kan uppkomma vilket aktualiserar brott enligt brottsbalken. För framkallande av fara för annan kan man dömas till böter eller fängelse i högst två år.


Men att få in den där bollen i målet gick bara inte, i slutet av matchen längtade man mer hem när kylan kom smygande in, tur jag tog jackan med mig.


Har även hunnit med två besök på lasarettet idag, ett på infektion för inandning av medicin och andra besöket på medicinsk dagvård för blodprover och sprutan jag nu får varannan vecka.
Stegen idag blev mer än vad jag kunnat gissa, hela 5 km så det är riktigt bra av mig igen .