Hubbo till VSK-Edsbyn

Hubbo & VSK-Edsbyn


Tung förlust för Grönvit

VSK och Edsbyn var en nagelbitare från början till slut. För VSK började det starkt med två tidiga mål från Robin Andersson och Martin Flodström. Dessa mål satte tonen för en intensiv och spännande match.

Däremot visade Edsbyn snabbt sin resiliens genom att svara tillbaka med en snabb reducering från Oskar Wikblad. Det blev tydligt att varje mål var avgörande och att varje lag kämpade hårt för att få övertaget.

När Edsbyn lyckades göra ytterligare ett mål, så växte deras självförtroende samtidigt som de pressade VSK till att hitta tillbaka till sitt spel. Det var en ständig kamp på isen där momentum skiftade fram och tillbaka.

VSK kämpade för att återfå kontrollen och skapade flera målchanser, men det var Edsbyn som fortsatte att utnyttja sina möjligheter och utökade sin ledning till 2-4 och sedan till 2-5. Trots detta gav inte VSK upp och fortsatte att kämpa tappert, vilket resulterade i ytterligare två mål från Viktor Spångberg och Daniel Johansson.

Slutresultatet blev 4-5 till fördel för Edsbyn. Trots VSK:s kämparglöd var det Edsbyn som stod som segrare i denna tuffa match. Deras förmåga att utnyttja målchanser och deras starka defensiva spel gjorde skillnaden.

Efter denna match kommer både VSK och Edsbyn att dra lärdomar för att fortsätta förbättra sitt spel och stå ännu starkare i sina kommande matcher.VSK damerna till semifinal

VSK damerna visade upp en imponerande prestation när de avancerade till semifinalen efter att ha överkört Rättvik i en enastående kvartsfinalserie. Charlotte Selbekk, lagets framstående ledare, påpekade inför slutspelet att vägen till finalen inte handlar om att dansa, men det är uppenbart att VSK dansade sig förbi Rättvik i denna serie. Resultaten talar för sig själva: 13–0 i den första matchen och 11–1 i den andra.

Det är möjligt att VSK inledde den andra kvartsfinalen något trevande. Första målet dröjde ändå i hela tolv minuter innan Galina Mikhaylova prickade in en hörna. Efter det tog matchen en förväntad riktning, vilket de flesta hade förutsett. Det blev en transportsträcka där VSK dominerade spelet och höll ett fast grepp om matchens gång.
Hubbo länkar nedan

Match mellan Grönvit – Rättvik
klicka här för att komma dit


Serie match förra säsongen mellan Grönvit – Bollnäs
klicka här för att komma dit