Hubbo & Västerås

Hubbo & Västerås 🧌

Västerås med omnejd

Torsdagen skulle vi fira en person i fredags fika gänget, det var Stefan som fyllde 70 år.
Hubbo & Västerås
Det bjöds på snittar, drycker med och utan % för de som körde bil som jag, sedan besök på rooftopen för lite härliga vyer över vackra mälarstaden Västerås.
Blev lite bilder ifrån taket, där alla samlades för gruppfoto, alla fall alla som var där just då, kanske kom det mer folk efter vi hade åkt hem.
Stefan bjöd även på ett uppträdande, som dom eller bara Stefan skrivit själva.
En väldig trevlig dag hade jag, och plus till tilltuggen och budapestbakelsen var så god. 🙂

Bilder för och efter torsdags fikat

Torsdagsfika på Café Malin

Även denna torsdag blev det fika på Café Malin med fotofolk ifrån Fotoklubben Aros.
Trots att vi samlades för fotots skull, tror jag att vi pratade om allt utom foto idag. 🙂
Gamla och Nya Ansikten

Jag känner igen stort sett alla eftersom jag har varit medlem i klubben förut. Kanske blir jag medlem igen, vi får se. Det är lite närmre att ta sig till klubben om man skulle jämföra med den andra trevliga klubben som ligger i Hallstahammar.
Fotoklubbens Träffar

Denna säsong har jag varit på ett fotomöte och två utomhusträffar, vilket kan tyckas vara rätt lite. Men som de flesta vet och blir uppdaterade eller plågade med via mina bloggsidor, fotar jag i stort sett varje dag ändå.
Självständigt Lärande och Diskussion

Vill jag veta något brukar jag googla, använda ChatGPT eller YouTube. Information får man alltid någonstans ifrån, men ibland önskar man en diskussion kring ämnet. Då är en fotoklubb eller någon duktig person bra att ha till hands.

Myelom behandlingen

Kortisondagens Utmaningar

Idag är det torsdag och dags för kortisondag igen 🙈.
Det innebär troligtvis att jag kommer vara vaken till tvåtiden i natt igen, vilket inte direkt är något jag ser fram emot.
Men, det är bara att bita ihop och ta sig igenom det, blir sena timmar i Hubbo 😂.
Kommande Läkarbesök

Det är nu tre veckor kvar tills jag får träffa läkaren, och då ska jag passa på att fråga om jag kan få göra ett uppehåll på cirka 3-4 månader för att vila upp kroppen lite. Jag känner verkligen att jag behöver den här pausen. En sak är säker: jag kommer inte orka tretton månader till utan en ordentlig vila.
Viktigt Samråd med Läkaren

Jag bestämmer i slutändan själv över min egen kropp, men jag måste ändå höra vad läkaren tycker och varför. Det är viktigt för mig att förstå hans syn på saken, även om jag har en ganska klar bild av vad jag själv behöver.
Behovet av Återhämtning

Att få en paus skulle ge mig en möjlighet att återhämta mig och komma tillbaka starkare. Det skulle inte bara vara bra för min fysiska hälsa, utan även för mitt mentala välbefinnande. Under den här tiden skulle jag kunna fokusera på att ta hand om mig själv, kanske till och med hinna med några aktiviteter som jag tycker om men som jag inte haft tid eller ork för på länge.
Planerade Aktiviteter under Pausen

Exempelvis skulle jag kunna måla mina ytor på radhuset, tvätta altantaket, och mycket mer. Det finns massor av saker jag bara inte orkar just nu men som måste göras. En paus skulle verkligen hjälpa mig att ta itu med dessa uppgifter och samtidigt ge mig den vila jag så desperat behöver.

Pensionärs äventyrs bloggen

Såg att jag nu att jag lagt upp bilder och skrivit på bloggen, jag plågar alla med över tre år nu, den 6 jui var det tre år och jag glömde helt att ta något festligt dagen till ära. 🙈
Lite Hubbo länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit