Hubbo & Västerås

Hubbo & Västerås 🧌

En tur i Västerås

Idag fick det bli Global Living, länge sedan jag träffade de goa gubbarna.
Helt otroligt att man kännt varandra sedan 16 – 18 år åldern, åtminstone med de två på ena bilden som är Enrico och Peter.
Det är nästan så jag kommer ihåg första festen hemma hos Peter, minns att han skulle spela Elvis låtar på gitarren och sjunga. 🎶 🎶 🎶 🙈.
Blev lite foton på vägen ner mot stan, ifrån Vallbyron, började med lite graffiti under bron sedan en koltrast som satt och sjön lite vackert innan jag fotade den.
Mötte äldsta dottern Matilda i början av grusvägen som går utefter Svartån, hennes lilla tränings runda inför något lopp som skulle ske i september. 😳


Var lite folk här och där som försökte få fisken att nappa på kroken, jag frågade aldrig någon av dem hur det gick.

På väg hemåt igen

Gick förbi Café Malin, och där satt Rolf ifrån Fotoklubben Aros, tänkte jag sätter mig ner en stund, men stunden blev längre än vad jag trodde.


Hubbo & Västerås


Regnet kom och alla gick in och satte sig, och jag följde med för det var rätt kul att träffa gamla vänner ifrån den klubben.
Det blev många fler intressanta saker att prata om kring fotograferingen, och jag stod till och med kvar med Stefan och Lars en bra stund utanför fiket.
Deras entusiasm var smittsam, och de berättade om flera roliga projekt de har på gång.
Dessutom är det fascinerande att se hur klubben har organiserat sig; de har delat upp sina intressen så att alla kan hitta något de verkligen gillar.
Vissa medlemmar fokuserar mer på film, medan andra är mer inriktade på streetfoto, konst, natur, drönare, osv.
Detta innebär att de inte är begränsade till samma ämne för alla, vilket gör klubben dynamisk och flexibel.

Att man inte behöver delta i sådant man inte tycker är intressant, utan kan välja att utvecklas i en grupp med samma intresse, gör att engagemanget hålls vid liv. Det ger en känsla av frihet och möjlighet att verkligen fördjupa sig i sitt eget fotografiska uttryck.
Genom att delta i en grupp som delar samma passion får man både inspiration och stöd, vilket är otroligt värdefullt för den personliga utvecklingen inom fotografering.
Denna struktur gör att varje medlem kan blomstra på sitt eget sätt, vilket jag verkligen ser fram emot att uppleva mer av.

De som jobbar på Västerås kommun har det bra 😅 😴

Ogräs på båda sidorna av grusvägen utefter Svartån, och där stod en kommunalare med en lie i handen.
Tänkte att han kollar säkert var han skall börja slå någon stans, men ju närmare jag kom stod han fortfarande fastfrusen såg det ut som, och när jag gått förbi honom en bit hörde jag honom slänga in lien i bilen och dra därifrån.
Kanske var det matklockan som ringde, 😂 tänkte att med alla verktygen jag såg i hans bil skulle man kunna rensa jäkla fint runt Svartån.
Så här ser det ut efter hela sträckan ifrån Vallbybron till centrum och då på båda sidorna om ån.
Gjorde man lite fint, så skulle detta uppskattas av mer folk som ville promenera denna sträcka, och kanske även turister.
Lite Hubbo länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit