Uppsala

Äventyr i Uppsala

En tur till Bälinge för att köpa en speciell kontorsstol, när vi ändå var i krokarna nära Skuttunge kunde vi besöka Mats & Julia.
Men tyvärr missade de det fikabröd vi hade köpt.
Ibland blir det så, och det är ju inte alltid man kan spara sånt till senare, särskilt om det är något gott och frestande! 😂
Nästa gång jag åker till Uppsala, skall jag meddela innan jag åker, alltid är det någon som nappar på fikabröd och man blir hembjuden till. 😂 🤗


Vi hade en trevlig upplevelse på restaurangen Hambergs fisk igen då!
Att njuta av god mat och vara nöjda med restaurangbesöket är alltid härligt under en utflykt, och detta var andra gången vi var där och åt.
Och jag tror jag åt soppa den gången också, lite fantasilöst, men den är god.

Efter er måltiden delade vi upp oss lite för att utforska den större staden.
Ju tog chansen att gå runt och fotografera lite medan Susanne passade på att besöka olika butiker och leta efter något intressant att shoppa eller upptäcka.
Att ge sig ut på egna små äventyr under en en resetripp kan ge variation och tillfredsställelse för olika intressen. 🧌

Resor och små äventyr som dessa kan verkligen ge färg åt livet och skapa roliga berättelser att dela med andra i framtiden.
Vi fortsätter att njuta av våra äventyr tillsammans och utforska nya platser och möjligheter! 😊

Semester & Pensionärs vecka

Förhoppningsvis blir det snart en vecka i Skåne, och då nära Haväng/Ravlunda och jag kan garantera att det kommer bilder ifrån platserna vi semestrar vid.

Det är en underbar plats att tillbringa en semester- eller pensionärsvecka vid denna plats!
Skåne är känt för sina vackra landskap, kuststräckor och pittoreska platser, och det finns många fantastiska platser att utforska och fotografera som jag inte varit på ännu.

Haväng och Ravlunda ligger i närheten av Österlen, som är en populär destination för besökare som vill uppleva Skånes natursköna omgivningar och charmiga byar. Området erbjuder också många möjligheter till avkoppling, vandringar längs kusten, och kanske till och med möjligheten att njuta av solnedgångar över havet.
Skåne har definitivt mycket att erbjuda, oavsett om man vill utforska naturen, upptäcka små byar, njuta av lokala maträtter eller bara koppla av vid havet.


En länk till besöket vid Ramnäs Bruk, klicka här för att komma ditSjälvklart lite musik när man skriver och lägger upp bilder klicka här för att komma till musiklistan för dagen