Denna vecka har vart lite slö, visst jag har tränat men inte varit så aktiv med mina promenader som jag borde vara med tanke på den stora tanken under bröstkorgen.

Nåja det kommer en ny vecka så får satsa mer då, Måndag är sista dagen innan dom stänger för städning i simhallen.

Så veckan därefter blir det gymmet två dagar istället, jäklar jag kanske får en muskel extra då.

Lite bilder ifrån Fredagen alltså igår, ifrån Östermälarstrand och morgon fika med gänget och någon bild idag utefter Svartån nere vid Västerås slott, Anders fina båt mm. och utomhus fiket Café Malin som är riktigt nice  att fika vid och när vädret är som idag med värme och skönt värmande sol är baksidan där mysig att sitta vid. Men Fredags morse nere vid Östermälarstrand, det var som att vara utomlands en tidig morgon, sitta under parasollen med en Caffe latte och en kanelbulle och andas friskluft så härligt och även världsproblemen blir lösta så enkelt kanske tur några av oss är pensionärer och kan slippa ta dessa beslut om allt omkring oss.

Och så det där med sjukdomen man dras, jag tycker jag mår bra kanske besväras lite med en plasmocytom =” för den som vill veta vadunder högra skuldran men tycker det varit konstant under hela sjukdommen. Skall träffa en Specialist läkare om två veckor och lär få veta mer, just nu orkar jag inte eller har ingen lust till behandling. Det är så jäkla tungt att komma tillbaka till hyfsat leverne sedan, och efter varje behandling blir man ju bara svagare och svagare. Det är ju inte precis några Alvedon man får i sig, cellgifter tar bort och då allt sedan skall man återuppbygga sig igen.

Mina steg igår blev blygsamma 3,5 km och idag 4,2 km, det är ju inte dåligt men heller inte tillräckligt 🙂

När jag gick i pension som sjukhusfotograf trodde jag att kameran skulle få vila, men så här nu ett år senare drygt har jag nästan inte missat en dag med fotografering och skrivande här på min så kallade blog.
Och jag tycker det är lika intressant fortfarande och har vissa mål med detta.

Skänns lite fånigt med detta dagliga skrivande och fotande med tanke vad som hänt och händer i världen. Men det är lite positiv energi för mig på grund av myelomet jag dras med. Hade gärna åkt med och fotat operation smile eller andra hjälp organisationer men får tänka på att jag inte har samma immunförsvar som vanligt folk.

Och så här nu medans jag sitter och mumsar i mig en påse bilar, har tagit någon go öl.
Jag lär öka på med stegen rejält nästa vecka. Det där med plus och minus gick åt helsike denna vecka för mig.

 

Fick nej tack på ackreditering ifrån Åmåls blues förening, tror det var första gången jag fått nej att fota musik.men jag vet att dom prioriterar fotografer som jobbar för vissa tidskrifter och tidningar. Men om jag gör det finns bilderna alltid kvar, hubbo.se finns alla musik evenemang sedan 2010 kvar. Och att jag varit proffisionel fotograf hjälpte heller inte, skulle kunna säga att jag är betald av staten ”pensionen” ?
Länk till musikbilderna >>> klicka här

Trodde det skulle bli ett ja med tanke på han som besluta om ja eller nej också hade ett fint förnamn.

Strunt samma  det går fler evenemang,  jo jag är lite bitter att jag missar Aynsley Lister som jag har följt sedan 1998 tror jag årtalet var, och plus alla band jag normalt fotar i Sverige. Men jag vet att jag kommer få många bilder på dem ändå under detta år. Bara i Blues festen i Torp dyker många band upp igen. Få se när man kan fånga in Bert Deivert för nästa evenemang bara.

Ps. Jag är inte lika bitter som Katrin Zytomierskas alla fall, vilken tomte 🙂 ” läs själva artikeln här >> Länk

Istället fick jag ett ja till Blues festen i Torp utanför Avesta, ett tack till Claes Yngström för detta. Ja vi har köpt biljetter och kommer att få en jäkla skön dag där uppe.

Länk till Dala Bluesfest i Torp >> Klicka här

Se till att boka biljetter i tid till årets Dala Blues Fest!
Onsdag 27 juli kl 13:00 till 02:00
11 superhärliga artister, full service med god mat, drycker, wc, uttags automater etc

Artister och band denna dag är dessa nedan:

Bror Gunnar Jansson, Baskery, Lisa Lystam Family Band, Wreck Of Blues, Bottleneck John, Ida Bang & The Blue Tears, The Blue Benders, From, The Blue Devils, Hank T Morris & His Amazing Buffalo Brothers, Pelle Lindström & Brian Kramer