Skillberg

Skillberg Trettioen 🚗 💨💨💨💨 😳


Blandat med fåglar och en ekorre idagVar tvungen att ta mig ut och prova gömslet jag fått låna av Stefan, och valde av någon anledning Skillberg. 😂 🙈
Skall hålla mig ifrån den platsen ett tag nu, fler anledningar, har vart där några gånger för mycket nu, nötkråkan vägrar visa sig och att det är lite samma fåglar plus detta skogsarbete som pågår.
Nåja gömslet var smidigt att få upp och även packa ner, och att sitta inne i detta var rätt soft, tycker fåglarna blev lite lugnare och höll sig kvar lite mer.
Kan tycka att fotogluggarna satt lite högt upp, dom kunde ha sänkts ner ca 5-10 cm, sett att det finns rätt sköna stolar med ryggstöd och i en sådan stol skulle gluggen absolut vara för låg.
Fanns heller inga gluggar nertill, vissa vill kanske ligga ner och fotografera.


Det var även väldigt mycket utrymme i detta, här kan man ha med massor med fika, kaffe, frukt och extra av allt utan att det blir trångt.
Ett bra gömsle som jag ger betyg 8 av 10, var lite klumpig bärväska ihop med min egen utrustning som var kameraryggsäck, kamera med enbenstativ och stativet med gimbalen på, men jag gillade detta riktigt bra.
Detta var köpt på XXL.

Möte mellan Bildgruppen Prisma och fotoklubben Aros

Hann med en tur till Bildgruppen Prisma i Hallstahammar, var besök av några ifrån fotoklubben Aros ifrån Västerås.
Det planeras samarbete mellan dessa två klubbar.
Innan man går vidare med samarbetet är det klokt att sätta sig ner och diskutera syftet med samarbetet och fördelarna som förväntas.
Om fotoklubbarna är överens om målen och har en bra plan för att uppnå dem, kan samarbetet vara mycket givande och berikande för medlemmarna i båda klubbarna.
Gemensamma mål: Det är viktigt att fotoklubbarna har gemensamma mål eller intressen som de vill uppnå genom samarbetet.
Det kan vara att organisera utställningar, dela kunskap och erfarenheter, eller arbeta tillsammans på fotoprojekt.
Synergieffekter: Samarbetet bör sträva efter att skapa synergieffekter, där båda klubbar gynnas och kan nå mer tillsammans än var för sig.

Fåglarna som hamna på bild idag blev

Nötväcka: Nötväckan är en medelstor fågel med en karakteristisk svartvit fjäderdräkt och en kraftig näbb. Den är känd för sin förmåga att lagra mat, särskilt nötter, under hösten för att överleva vintern.

Talgoxe: Talgoxen är en vanlig trädgårdsfågel i många delar av Europa och Asien. Den har en distinkt svart haklapp och en blågrå ovansida.

Blåmes: Blåmesen är en liten fågel med en slående blå och gul fjäderdräkt. Den är ofta synlig i trädgårdar och parker och har ett melodiskt sång.

Tofsmes: Tofsmesen är en liten fågel med en svartvit fjäderdräkt och en karakteristisk tofs på huvudet. Den trivs i skogsområden och är känd för sitt lekfulla beteende.

Svartmes: Svartmesen är en liten fågel med en gråblå ovansida och en svart panna och nacke. Den är en social fågel och ofta i grupper.

Och en ekorre: Ekorrar är små till medelstora gnagare med en lång svans och en tät päls. De är kända för sitt lekfulla beteende och sin förmåga att klättra i träd.

Lite länkar nedan

Bildgruppen Prisma
Klicka här för att komma dit


Fotoklubben Aros
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit