Hubbo

Sågdammen dag nr. 3 🙈


Hubbo till SågdammenKlockan var 08:20 när jag var vid Sågdammen idag, jäklar vad skönt det är att komma ut så tidigt på morgonen, riktigt fånga dagen.
Blev några fågelbilder idag också, och såg även Kungsfiskaren flyga förbi två gånger, men reaktionsförmågan är inte på topp för att hinna med att fotografera denna lilla kvicka jä… fågel.


Frukt och dryck kom med, så det blev även liten bit choklad medans jag satt där och försökte göra mig osynlig för fåglarna, tycker jag har kommit lite närmare dessa kvicka rackare.
Har märkt att vissa av arterna dra iväg lite för fort när jag klampar in på deras territorium, och tycker själv jag smyger ganska bra, men det är nog bara jag som tycker så, men samtidigt är jag en jäkel på att sitta still. 🤔


Solen var var framme lite då men när den försvann i molnen så gjorde det inte så mycket för molnen var rätt tunna och det var hela tiden väldigt skönt ute idag.


Fick ihop 4 kilometer idag, på vissa ställen var det lite slitsamt att ta sig fram och det känns i benen nu, men bra jobbat av mig idag igen. 🕺🏻


De tre första bilderna är tagna utefter Östermälarstrand, och bilderna 4 och 5 är vid Frövisjön utanför Skultuna, sedan kommer bilder ifrån Sågdammen också utanför Skultuna.


I morgon är det dags för sjukhusbesök med blodprover och spruta igen, och veckans kortison så det är dags att bli speedad igen.
Torsdag kör jag igång med cytostatika i tre veckor, börjar se fram emot avslut på behandlingen och skall bli så skönt att bli normal i kropp och knopp igen.
Får höra mer för jag skall även prata med läkaren i morgon, och hoppas hon kommer med något positivt som att vi kommer bli klara tidigare. 🙂

Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit