Hubbo & Hedemora bluesjam

Från Hubbo till Hedemora bluesjam
Hedemora bluesjam

I går, lördagen den 4:e september, begav vi oss på en resa upp till Hedemora för ännu en bluesjam. Vädret var på vår sida, vilket tillät oss att sitta utomhus och verkligen ta del av musiken och sällskapet. Bluesjamet levererade som vanligt, och när Glen Hansson intog scenen med sitt kraftfulla spel på Hammondorgeln kunde det inte bli bättre. Hans tunga gung skapade en atmosfär av ren njutning.

Factory Smokers Street Revue, med den talangfulle gitarristen Mårre Tiljander, var en höjdpunkt på kvällen. Bandet drivs av en unik kombination av instrument, inklusive en resväska som trumset, en kontrabas, cigarbox och olika gitarrer från loppmarknaden, varav ingen kostar mer än tjugo dollar. Denna eklektiska blandning av ljud och instrument skapade en fantastisk dynamik och bidrog till att göra upplevelsen ännu mer minnesvärd.

Det var verkligen en helkväll av bluesmagi i Hedemora, där varje ton och varje övergångsord i musiken och samtalet mellan vänner fyllde kvällen med en speciell atmosfär av gemenskap och glädje. Att kunna sitta utomhus och delta i detta bluesjam var en lyckosam tur med vädret, och det är dessa ögonblick av delade upplevelser och passion för musiken som gör livet rikare och mer meningsfullt.

Hemma i Hubbo

Denna dag i Västerås blev inte bara fylld med ljud utan även med bildens konst.
Solen visade sig också generöst idag, vilket gav en extra dimension till upplevelsen.
Efter gårdagens intensiva musikupplevelse kände jag mig dock en smula trött; det är verkligen krävande att vara en hängiven musiksupporter.

De färgglada bilderna fångade ögonblicken av glädje och gemenskap på ett fantastiskt sätt. Solens strålar, som spelade på ytan av varje motiv, gav en varm och inbjudande känsla till varje bild.
Genom linserna på kameran fångades inte bara bilder utan även känslan av den pulserande energin från musiken och atmosfären.

Trots tröttheten från gårdagen var det värt att ta sig tid att föreviga dessa ögonblick.
Det är som om varje bild är ett komplement till den musikaliska resan och ett sätt att försegla minnet av denna dag.
Att vara en musiksupporter kan vara utmanande, men när man ser resultaten av ens engagemang i form av fängslande bilder och känslomättad konst, inser man att varje trötthet är en investering i en rikare och mer meningsfull upplevelse.


Här finns bilder ifrån gårdagens jam ” Klicka Här
Lite Hubbo länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit