Inte mycket bilder idag och stegen jag fått idag är blygsamma 3,5 km
Men den varma ost & skinkmackan var god med cappuccinon på Öhrmans fiket.

Men det märks att vi inte är 20 år längre 🙂 förr prata vi alla coola killar om brudar och fester mm, idag börja en med hans hemorrojder och så fortsatte ämnet tills vi bröt och löste världsproblemen helt enkelt.

Fick ett lite segt telefon samtal ifrån Medicinsk Dagvård att det var dags för lite mer prover, mitt cancer värde har gått upp lite + att det finns en liten ökning av en plasmacytom uppe vid tredje nackkotan.
Men om det blir en behandling så vet jag att det inte blir något stamcellsbyte denna gång, det har kommit så mycket bra mediciner så egentligen skall jag inte oroa mig direkt men man är ju inte mer än en man :-).
Men fortfarande optimist men antar att jag kan glömma att vandra med en tyngre ryggsäck, får bli lite grillkorvar och kaffe med lite bullar och en kamera som max på vandringarna till att börja med.

Vi var ner vid fem tiden på RibHaus och tog en lite burgare + två var Pork spareribs that we cover in our Korean-influenced RIB-SAUCE

Just ja jag har lite träningsvärk sedan gymmet igår, speciellt i armarna men jag är fa… på G det är kul och jag får mer energi för att göra saker hemma också.
Men en sak till vad är det som händer igår och idag var ett steg tillbaka, nog håller ni med om att våren kan få komma lite mer än att vintern kommer igen.