Hubbo.se

Fredag 3 December
Fredag och dags för veckans lunch med Enrico & Bosse, idag blev det restaurang Bellman och maten var Älgfärsbiffar med kantarellsås och kokt potatis som var riktigt gott.
Men först en kopp kaffe på Global Living, för att möta upp gänget 🙂


Ställde bilen nere vid Sandbron, och gick upp till centrum för att mötas vid Global sedan mat och återigen en långtur med kameran.
Det blir inte så mycket bilder tagna när man är ute och knallar men några ställen stannar man till lite extra för att det är rätt kul att fota utefter promenaderna.


Mikael Genbergs Hotell Hackspett är väl som yin & yang med hotellet nere i Pemba Island – The Manta Resort som han är delägare i och två familjer till och en av dom min släkten min.
Skulle vara kul att åka ner dit och fotografera, kanske någon gång när viruset slutat härjat i världen.


Träffa på en gammal go gubbe på cykel också 🙂  Björn den ”lille” äldre.


Blir mycket mer fota av i morgon, åker upp till Hedemora med rockfotografen Johan för månadens Blues Jam, kan bara inte missa Lisa Lystam Family Band plus massa jam före och det är gratis entré.
Räknar väl med en tusen bilder, här kan det kännas tungt när kameran är så jäkla snabb, och sedan sortera när man kommer hem ”suck i förhand”.
Skall bli intressant med nya kameran Canon EOS R6 + nya objektivet Canons RF 24-70/2 ,8 L IS USM på ett bluesjam, få till inställningarna direkt och slippa en uns av redigering är ett mål för mig.
Just nu funderar jag inte ens på att ta med mig gamla canon eos 5D Mark III och ES 70- 200/2,8, bara ha med batteri och minnes kort så det räcker för kvällen.
Jäklar vad kameran skall få bekänna färg i morgon 🙂


Global Living har musik i morgon också, men 175 kr i entré är lite väl mycket jämfört med vad man får på BluesJamet i morgon i Hedemora.
Gratis entré och lyssna på Jam, alla dessa duktiga artister som kommer ifrån när och fjärran  + med avslut Lisa Lystam Family Band och det tar max en timme att åka dit upp ifrån Västerås.
Första gången jag var där uppe i Hedemora var 2012, tänkte väl inte så mycket mer att ja ja nu har jag gjort detta,.
Men så här många år senare med alla besök där uppe måste det vara något jäkla extra att man åker upp dit vinter som sommar.
Bara sådana små saker som när man kommer blir man så välkommen, detta har finns inte på kartan i V-ås tror aldrig jag hört att sååå kul att du kom mm. och ljus & ljud sättning är i toppklass förvånad att fler inte söker sig hit av musik folk som vill komma fram lite är jag förvånad över.
Sådant här ställe och man gör succé går snacket ganska omgående i blues Sverige.


Tips då om fotografer ”jag” fastnat lite extra för kolla denna: Platon Photo

Ps. Idag blev det nästan 8 km


Liten kortfilm över Svartån strax före Turbin huset och Slottet i Västerås.