Kom ut hyfsat tidigt idag, frugan skulle på loppis runda och jag kom ihåg att dom nämnde att träningstiderna för gokart åkarna var på Lördagar efter 10:00. Det var full fart på Gokart åkarna när jag kom dit i bilen vid Hällas gokartbana.

Var ett antal ungdomar som körde på rejält med sina gokarts, så perfekt när det går undan lite då får jag testa nya inställningar och träna mig själv på att göra olika inställningar på kameran.
Det är nu det kommer till att utnyttja C1, C2 och C3 lägen, så bra att ha dessa inställda då kan man sedan snabbt ändra till vad man tycker passar bäst.

Enrico ringde ganska precis när jag var klar vid Hälla gokart banan, åkte ner och plocka upp honom för en slapp promenad ifrån Cable Parks parkering till Vasaparken, där det pågick Mälarenergi Stadslopp 2022.
Vinnaren med på bild nedan, sprang förbi oss där vi gick och småpratade om världsproblemen som vanligt.

Fick en bild på segraren ifrån dagens lopp, försökte finna på namnet på vinnaren men fanns inte mycket uppdaterat varken ifrån tävlingsida eller Vlt.
Måste tydligen sköta detta också 🙂

Nåja vi fortsatte att gå runt och prata lite sedan skjutsa jag hem Enrico, men kände att jag missat lite av denna sport och aktiva dag, Åkte ner och fota wakeboard åkare, och kickbike ungdomar vid Cable Park.
Hann även med att fotografera lite av Västerås Stads Musikkår.

Slutligen blev det Superbike vid Hässlö flyget, vete fa.. om detta var så intressant för en åskådare.
Det gick fort förbi och känslan i bilderna är sådär.

Stegen idag blev 4,5 km

Min livskamrat tyckte det blev för mycket av gokart bilderna, så tidlösa bilder tyckte hon.
Men jag tränar ju bara 🙂 tanken om det blir tävling kan ju bilderna bli bra och mer tävlande i bilden blir det lite action.

Träffade även min barndoms vänner Anders & Anneli i Vasaparken. han hade lånat ut sin nummerlapp till äldsta sonen så om någon ser att Anders sprungit Mälarenergi Stadsloppet 2022 är det bara båg för det har hans son gjort med bravur 🙂

Dagens redigerar bilder spellista ifrån Spotify är = Klicka här