Hubbo & Hedemora Bluesjam

Hedemora bluesjam
Från Hubbo till Hedemora bluesjam

Den 3 april var det återigen dags för blues jam i Hedemora, och kvällen blev verkligen spektakulär. Redan från första bandet, husbandet, steg pulsen. De olika artisterna som följde bidrog till att skapa en enhetlig och fantastisk stämning.

När det var dags för huvudbandet, The Blue Benders, nådde spänningen sin höjdpunkt. Deras energiska framträdande och det fantastiska tempot de höll uppe fick min puls att skjuta i höjden. Det är verkligen ett band att minnas och hålla koll på. För mig är det ett gäng jag definitivt kommer att försöka se och höra igen. Låt oss alla bära med oss detta namn, för jag hoppas verkligen att vi kommer att få uppleva dem många gånger framöver.

Det är verkligen imponerande att se hur ett gäng 17-18-åringar, eller som någon sa, ”valparna”, kan leverera på en sådan hög nivå. Deras talang och engagemang ger verkligen bluesen i Sverige ett lovande och spännande framtidshopp. Vi ser fram emot att följa deras musikaliska resa och vara en del av den fantastiska bluesgemenskapen i Hedemora.

The Blue Benders

På scenen träder The Blue Benders fram som en elektrisk laddning. Edvin Kihlberg Öström, mästaren på gitarren, och den självfullkomliga sången från Samson Mirro ger bandet en makalös energi.

I den musikaliska vävningen adderar Morris Malek Andersson dynamiska gitarriff, medan Karl Ivert på bas skapar en rytmisk grund.
Oskar Boså, den kraftfulla trummisen, håller pulsen pulserande genom hela deras framträdande.

Tillsammans skapar detta talangfulla kvintett en oförglömlig musikalisk upplevelse som lämnar publiken i förundran.
Det nära samarbetet mellan dessa musiker exemplifierar skönheten i The Blue Benders konstnärskap, vilket lovar en musikalisk resa värd att återuppleva gång på gång.
Håll ögonen öppna för mer från denna extraordinära ensemble, som fortsätter att fascinera med sin bluesinfunderade briljans.

The Blue Benders i Surahammar

Man har möjlighet att boka in sig för Suradagarna när de återvänder för att uppträda. Dessutom passade jag på att göra en utdragen promenad runt Hedemora och investerade i några goda ölsorter från Oppigårds och Stjärnsund, de slags öl som är svåra att få tag på här i Västerås.

Nedan följer några bilder från blues jamet den 3 april. Evenemanget erbjöd inte bara fantastisk musik utan också en möjlighet att utforska staden och njuta av exklusiv öl, vilket förhöjde hela upplevelsen. Att boka in sig för framtida evenemang som Suradagarna blir definitivt ett klokt beslut för att få ta del av ännu mer musikalisk njutning.

Nu hem till Hubbo för att redigera dagens bilder.
Dagen blev inte bara en musikalisk resa utan också en upplevelse av stadens charm och unika smaker.
Att delta i Suradagarna och liknande evenemang ger en möjlighet att fördjupa sig i kulturella upplevelser.

Lite Hubbo länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit