Hubbo

Lite blandade bilder
Först en tur vid Östermälarstrand, fotaade Björn med sin lilla segelbåt 🙂 gick vidare för en våffla med två kulor, behövde lite glass bara sådär.


Åkte sedan till Västerås Cable Park och plåta lite wakeboard åkare ”igen” plus en pippi fågel som var lite sugen på att softa på pålen.


Blev även två svampar, tagna med Canon RF 35/1,8 Macro IS STM, hade en ficklampa med som jag lyste på svamparna med.
Detta var inget jag gjort tidigare, hoppas jag ni förstår.
Det var in i skogen upp med kameran koppla den till foto appen på telefonen och köra med ficklampan så gått det gick, jag höll på att glömma att jag hade ett Nisi Variabelt gråfilter 1,5-5 steg, Pro Nano med mig i väskan.


Ett variabelt gråfilter är ett filter som används på kameror för att minska mängden ljus som når kamerans sensor. Genom att minska mängden ljus som når sensorn, kan fotografer använda längre exponeringstider för att uppnå kreativa effekter som till exempel suddiga rörelser i vattenfall eller en slöjliknande effekt på rörliga objekt.

Pro Nano är en tillverkare av högkvalitativa fotofilter, inklusive variabla gråfilter. Ett variabelt gråfilter från Pro Nano med 1,5-5 steg kan justeras för att minska ljusmängden med 1,5 till 5 steg, vilket ger fotografer en stor flexibilitet när det gäller att välja exponeringstid och bländare för att uppnå det önskade resultatet.

Det är viktigt att välja högkvalitativa filter när man tar bilder för att uppnå bästa möjliga resultat. Pro Nano är kända för sina högkvalitativa filter och är en populär tillverkare bland professionella fotografer och jag.