Hubbo

Västerås Cable Park


Fika på stanNer på stan och till Global Living, träffade på några av gubbarna, bland annat Enrico som jag slog följe med till loppisbutiken i centrum.
Är standard när vi börjar gå, nog hamnar vi på Myrorna fast vi inte sagt var vi skall innan, jag är noll intresserad av loppis men ändå går man runt där en liten stund utifall det skulle finnas något av intresse.


Det blev sedan Ribhause med varsin hamburgare, och lika god som vanligt.
Efterrätt efterlystes så det fick bli glass nere vid Cable Park, som en trevlig avslutning på dagen!
Att avnjuta glass som efterrätt är alltid ett gott val, särskilt när man har haft en aktiv dag och är nöjd med upplevelsen.🕺🏻

Det är alltid kul att unna sig något extra och njuta av en läcker efterrätt, och man kan man helt enkelt inte motstå frestelsen av en god glass.

Multiple Myelom behandlingen

Är snart klar med cancer behandlingen, känner att det är väldigt tungt nu på slutet.
På torsdag kör jag sista tre veckorna med cytostatikan, och kommer troligen fortsätta med daratumumab sprutan en gång i månaden framöver sedan.
Daratumumab är en monoklonal antikropp som riktar sig mot och binder till ett protein som kallas CD38, vilket finns på ytan av myelomceller.
Genom att binda till CD38 hjälper daratumumab till att aktivera immunsystemet för att attackera och förstöra cancercellerna.
Den kan även direkt inducera celldöd hos myelomceller.

Daratumumab används vanligtvis i kombination med andra läkemedel för behandling av multipelt myelom, i mitt fall lenalidomid och dexametason.
Det kan användas i olika stadier av sjukdomen, inklusive nydiagnostiserade fall och återfall eller refraktära fall.


Trötthet (fatigue) är vanligt, jag känner mig energilös och aldrig utvilad.
Minnet tycker jag blivit sämre, och jag har svårare att koncentrera mig och lösa små enkla problem snabbt.
Helt klart man blir uppgiven rätt ofta, stressad när det inte funkar som det skall och jag vill.
Jag kan också ha svårt att orka umgås och vara social, också något jag märkt, det är skönt att man har en lugn fru och även vänner som man kan vända sig till.
Att tröttheten kan finnas kvar lång tid efter behandlingen, känns mindre bra men är bara att bita ihop det kommer bli bättre snart.
Försöker att motionera och röra på mig, så mycket jag kan och hinner, detta är det enda som man vet hjälper mot tröttheten och känns som ett positivt problem att få röra sig lite extra.