Hubbo.se

1 December ut igen 🙂
Nästan 9 km idag, en skön långpromenad som vanligt nu utefter mälaren.
Start vid Strandbron och gick till Framnäs och tillbaka solen var med nästan hela färden 🙂


Framnäs var det ett tag sedan man befann sig vid, kommer ihåg huset uppe på kullen där man sprang och köpte glass som liten, allt ser nästan ut som förr där.
Inte en aning om dom sköter om huset längre, träffa ett äldre par som bodde på området som tyckte det var synd att ingen gör något åt huset längre.
Det är lite som Södra Björnön, alla husen mm som ingen gjorde något åt, och slutligen kunde rivas.
Och samma idag igen, fixa inställningen på kameran jag vill ha innan jag börjar gå, sparar  i svartvit och i färg och en i lite annorlunda inställning på kamerans C1, C2 och C3.
Detta var något jag använde dagligen på jobbet, C1 exempel för operations rummet, C2 för mottagnings rum och C3 för studio rummet. 
Sedan är det bara att köra på, hade förresten en jäkla massa andra inställningar jag sparat på en fil på datorn på jobbet, utifall man behövde rusa iväg till något rum man inte vart på länge.


Vet inte om jag skrivit detta men diskarna började se ljuset i tunnel, köpte två nya diskar och lyckades få över alla bilder och Lightroom filer.
Så nu har jag även klonat en disk och skulle första braka ihop, är det bara att döpa om klonen till vad första disken heter vips så är man på G igen med bilder och Lightroom.


Skall tipsa då och då om fotografer ”jag” fastnat lite extra för kolla denna Nicolas Guerin Photo

Med fortsatt minusgrader lär det inte dröja länge innan det är Ok att ta sig ut på isen för skridskor eller vad man nu har för intressen på isen.