Idag är det ett år sedan exakt jag gick i pension, vad tiden går extra fort nuförtiden det är som det är Fredag hela veckan.

Hade jag varit frisk ifrån fucking cancern så hade jag självklart jobbat ännu, jag trivdes på jobbet jäkligt bra speciellt det sista som sjukhusfotograf.

Vilket skönt gäng det var på Plastiken lite annan jargong än på IT avdelningen, annan typ av humor ” kvinnlig humor 🙂 om ni förstår ”
Bästa var nog när jag bytte arbetsbyxor för en av kollegorna till de minsta som fanns, jäklar vad jag garva hon försökte verkligen komma i byxorna ha ha, tejpa även datamusen för henne och hon ringde supporten efter hjälp.

Idag blev det fika på Öhrmans vid 10 tiden i morse, tidigt uppe mohaa, efter denna hade vi fixat världsfreden, alla politiska problem + pratat om dittan och dattan.

Sedan på kvällen ner till Rib House för månadens hamburgare, och denna ger jag minst nio poäng av tio.

Laddar kamera plus mig själv för en halvdag uppe i Hedemora i morgon, dags för blues jam igen. Denna gång med Edvin Öströms band The Blue Benders

Skall köpa på mig ett gäng Oppigårds Lager i morgon om det finns kvar på bolaget där uppe, detta är en öl som jag fastnat lite extra för nu och tyvärr finns den inte att få tag på här i Västerås.

Tyvärr blev det bara en bild idag, men det tar jag igen i morgon på blues jamet. och stegen blev blygsamma 3,5 km men det tar jag igen nästa vecka.

Onödigt vetande:

3. Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm ? (Oh My God!)

4. En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

5. En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen….)

 

Tänkvärt….❤

Knappt har dagen börjat… och så är klockan redan sex på kvällen…
Efter helgen blev det måndag igen och helt plötsligt är det redan fredag!
… och månaden är redan slut…
… och åren rullar fort…
… och vi blir 40, 50 eller 60 år, våra liv passerar så fort…
… och vi inser att vi förlorat våra föräldrar, kanske även några kära vänner…
plötsligt inser vi att det är för sent att ta igen förlorad tid…

Låt oss fortsätta leta efter aktiviteter som vi tycker om…
Låt oss se de små sakerna i livet och inse dess storhet…
…för trots allt kan vi fortsätta njuta de dagar som finns kvar… Låt oss försöka eliminera ”sen”….

Så… Låt oss inte lämna något till senare…
För väntar vi med att vi ses senare, kan vi förlora de bästa stunderna,
de bästa upplevelserna,
våra bästa vänner,
och även familjen…
Dagen är idag… och stunden är nu…

 

Bilden nedan är tagen vid Östermälarstands park, skulle kunnat tro det var på Gotland tänkte på stenarna som plockas på varandra.