Hubbo

Första testet med nya linsen

Fredag igen 🙂
Veckorna går så himla fort nuförtiden, känns ibland som det är fredag varannan dag.
Idag var det dags för Öhrmans café igen, prinsessbakelsen var rätt svår att få i sig och svällde lite i munnen.
Var lite småprat om allt möjligt idag, och så här i efterhand kommer jag just inte ihåg något alls, tyckte jag satt i en liten dimma idag.
Från och med igår är det vilovecka ifrån cytostatika medicinen, och hoppas jag får återhämta mig så pass att det kommer märkas i kroppen.


Efter fikat så tog jag mig till Skitviken igen, tänkte jag skulle testa den begagnade Canon 300mm 2.8 jag köpte på den lilla fågeln Kungsfiskaren.
Jag gick runt lite och tog några bilder, och träffade lite gamla vänner som var ute och gick på sin arbetsrast plus att jag fick mig en liten fruktstund.
När jag väl skulle sätta mig i bilen och åka hem kom Anders med kamera, och självklart så hakade på honom tillbaka igen.
När vi stod där kom det några fotografer till, och den mest pratglade gubben stannade vid mig och fortsatte kackla om allt möjligt och jag missar helt och hållet kungsfiskaren som Anders står och fotar en bra bit ifrån mig han stod till och med och vinka att fågeln satt där 🙂
Man kan ju nästan tro att jag är jätte intresserad av fåglar, men kan väldigt lite om dem och kommer nog hålla den nivån framåt.


3,5 kilometer idag, och får vara nöjd med denna dag