Hubbo & Skivmässa

VSK Bandy och skivmässa
Från Hubbo till Rockland och skivmässa

Lördagen inleddes med en planerad utflykt till Rockland för en skivmässa med Enrico.
Mitt skivköp blev en trevlig överraskning, och jag passade även på att njuta av en promenad runt Sala silvergruva, vilket gav mig både steg och möjligheten att fånga några vackra foton.

Under resan till Rockland, på en 100-väg där vår hastigheten var 80 km/h, hamnade antar jag oväntade köer och skrattattackerna var oundvikliga.
Det kändes som en scen ur någon klassisk humorfilm med två äldre herrar på äventyr.
Trots det var det skönt att Enrico höll en lugnt hastighet, och det gav oss möjlighet att njuta av resan utan stress och brådska.


Efter hemkomsten Hubbo från utflykten kom jag på att jag ville testa min 300 mm-lins på bandy, så jag begav mig till Rocklunda för att bevittna VSK damer vinna över Skuru med 3-2.
Spänningen på isen och den intensiva matchen gav mig möjlighet att utforska linsens kapacitet för att fånga sportens snabba rörelser och spännande ögonblick.
Det blev en underbar kombination av teknisk utforskning och njutning av sportevenemanget.


Efter gårdagens 3,5 km-promenad kändes det ordentligt i kroppen, och jag tror att jag nästan blundade mig igenom hela kvällen.
Den fysiska ansträngningen satte sina spår, och jag tillbringade kvällen med avslappning och vila för att låta kroppen återhämta sig från dagens aktivitet.
Att lyssna på avslappnande musik eller läsa en bok kan vara ett bra sätt att skapa en lugn atmosfär och främja återhämtning efter en energikrävande promenad.


Det var verkligen en lång tid sedan jag besökte Rockland för att fota musikevenemang.
Kanske borde jag återuppta den här passionen, särskilt med tanke på Hasse’s förmåga att boka riktigt bra band.
Det är något speciellt med stället där artister som Joe Bonamassa och Eric Gales har uppträtt.
Jag har faktiskt en del minnen från några fantastiska konserter på Rockland som jag delade på min sajt för några år sedan.
Att dokumentera och dela dessa musikaliska ögonblick kan vara en fantastisk upplevelse för både mig och andra musikentusiaster.