Hubbo

Promenad i Västerås
Västerås centrum

Tog en lugn promenad ifrån Vallbybron ner mot centrum och och tog en kaffe på Global Living, Lasse, Enrico och Bosse dök upp så det blev lite prat om allt möjligt idag.
Just ja, även gammel Björn dök upp, men han satt bara med sin Ipad
Skall ner i morgon också, men då till tandläkaren och få en ny krona i munnen, inte lika kul speciellt inte när man skall betala för detta.
Något positivt med att parkera vid Vallbybron är att jag får en jäkla massa steg och att det är gratis att stå parkerad där än så länge.


Stegen idag blev sex kilometer, tycker att jag är på gång igen.
Var även och simmade idag, allt för att hålla kroppen i ordning samt palla med ytterligare en cancer behandling, fjärde i ordningen.
Känns i kroppen att man gått igenom massa skitbehandlingar, man är sliten och trött för det mesta, nu är detta något man lär göra annars hade man troligen lämnat in redan.


Blev även bjuden till en fotoklubb för lite samkväm på torsdag, en god smörgås och kaffe samt prata med likasinnade och lyssna på Edita Halas som är en familje- och bröllopsfotograf.
Jag har fotat fem bröllop, och följde en topp fotograf som heter Jonas Peterson, och som är stationerad i Australien.
Jonas Peterson, även känd som bloggaren Silverfisken, har utsetts av den tidningen American Photo till en av världens bästa bröllopsfotografer.
Kolla gärna in hans websida här Jonas Peterson

New York bilder ifrån 2013

Dumbo Brooklyn, Susanne står och pratar med några konstnärer, som målar pixlar på en plåtvägg
Hittade en länk om detta, klicka här


Och sedan maffia kortet på mig, jäklar så jag ser grym ut, värsta Italiano. 😳 🙈
Broklyn är nog den plats jag tycker är bäst att vara vid, lite softare miljö och inga skyskrapor men dom har öl, Brooklyn bryggeriet har vi besökt varje gång vi varit där. jag tycker det hör till. 😂

Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit