Hubbo


Solig höstdag, motion och fotografering
En tur till Uppsala, för besök till läkare.
Blev en dag då jag även hälsade på hos det sköna gänget på Plastiken på Akademiska sjukhuset, och sedan en middag på restaurang Sven Dufva och här var nog Malin den som pratade mest av oss.
Fick även stygnen borttagna av Lisa, tyvärr kunde jag inte hälsa på nere hos fotografen Ola tiden liksom bara rann iväg.


Kommer tillbaka ifrån restaurangen, och är på väg till bilen i garaget när jag får en isande känsla på ryggen att har jag betalat parkering för rätt bil?
Det var fel bil jag hade satt upp i parkerings appen, men ibland skulle man kanske köpa en lott!
Det satt nämligen ingen parkeringsböter på bilen.
Sedan ut mot Genetikvägen och leta parkering, stört omöjligt och fick bli något kvarter ifrån huset jag skulle besöka och samtidigt fick jag ju några steg extra 🙂


Stegen igår var ca 4 kilometer, fast jag i stort sett bara rörde mig runt Ackis mm antar det där mm var det som satte stegen.
Idag har jag fått ihop drygt 6 kilometer, och var så jäkla trött i slutet av promenaden så jag behövde sätta mig ner och vila.
Har denna fått ihop 4.2 mil, vilket jag tycker är bra.
Dagen promenad gick utefter Anundshög, höstigare än så här kan en höstdag inte bli tro jag.
Dagen började på Öhrmans Café med gubbgänget, mycket skratt och tror vi löste världsproblemen flera gånger om.
Sedan ner på Global där jag satt en kort stund innan det var dags för mat nere vid Saluhallen på bästa grekiska restaurangen Elladi.