Hubbo & Svartådalen

Hubbo till Svartådalen 🚗 💨💨💨 🧌

Ut redan vid nio tiden

Tänkte åka till en urskog som låg ovanför Ramnäs, ställde in på kartan vart jag ville åka, men jag måste ha klickat helt galet för jag hamna i Svartådalen.
Denna plats ligger inte så långt ifrån Skillberg märke jag när jag började närma mig målet.


Men när jag börja komma in på skogsvägarna låg ett jäkla träd över vägen, som gammal scout var det självklart jag skulle flytta detta träd.
Jag kunde ju inte sitta och backa på denna stig, så jag tog fram yxan och gick lös på trädet, jag lyckades efter mycket svett få bort detta så jag kunde komma vidare med bilen.
körde några hundra meter, tror det inte är sant där ligger ett jävla träd över vägen igen.
Nåja lite uppvärmd ifrån förra trädet, gick jag loss på detta också och lyckades även med detta.
Två hundra meter till så ligger det tredje trädet, och svettig ifrån de två föregående träden var det bara att hugga i även på detta.
Efter en stund tänkte jag att detta kan ju inte vara en slump att tre träd ligger över vägen på detta sett, polletten ramla till slut ner varför detta var som det var.
Någon person vill inte ha folk åkandes med bilar 🚙 på denna plats.


Åkte tillbaka och parkerade ca tvåhundra meter före första trädet, och tänkte att jag kunde få några bilder på Spillkråkan jag såg.
😂 Jag såg Spillkråkan överallt och även hörde den, men den kom inte ner och åt av det jag bjöd på, blev väl där i gömslet ca 1 1/2 tim innan jag packade ihop och åkte hem.
Första trädet jag stötte på när jag kom lade jag tillbaka över vägen igen, 🕺🏻 fick en massa muskler idag utav allt jobb och kommer troligen ha lite träningsvärk i morgon.

Fåglar på bild idag

Tranor på två olika platser, och en ormvråk fick också komma med på bild

Hubbo länkar nedan

#Birdsafarisweden
Klicka här

Hubbo länk till Skillberg nummer 10
Klicka här

Länk till Guide – Natursidan
Klicka här

Länk till Upplev-naturen
Klicka här