Hubbo

Hubbo


Och så blev det Sågdammen igenFantasilös är man som åker till samma ställe så ofta, men va fa… det ligger ju nära och fågel som fågel 😂, jag skojar bara.
Behövde komma ut efter helgens förkylning ifrån helvetet.
Sågdammen är ett härligt ställe för fåglar och fågelintresserade och mig!
Det är alltid roligt att uppleva naturens skönhet och mångfald, och att få se olika fågelarter är ett härligt sätt att göra det på.


Fåglar som kom med på bild idag, talgoxe, bofink, nötväcka, stor hackspett, kråka, sädesärla och en svartvit flugsnappare.


Bävrar är också en fascinerande del av den svenska naturen.
Att kunna se dem i sin naturliga miljö är en unik upplevelse, och skall man se dem är tiden efter sju på kvällen en bra tid att åka dit på.
Det är väl vid denna tid dom är ute och knaprar träd här och där, och sedan sover på dagen.


Ekorren är nog en av de hungrigare invånarna på denna plats, som den äter är det ett under att den kan hoppa så smidigt ifrån gren till gren.
Ekorren är omnivor, vilket betyder att de äter både växter och djur.
Vanliga föremål som ekorrar kan äta inkluderar nötter, frön, frukt, bär, insekter och smådjur som fåglar och gnagare.


Stegen idag blev 2,5 kilometer, inte mycket men har varit förkyld som bara den i helgen och behövde idag bara frisk luft.
I morgon är sista dagen, sedan vilovecka ifrån cytostatikan, kan tycka att det kunde vara uppehåll på kortisonet men inte då, bara att stoppa i sig alla 40mg och bli som en durasellkanin. 😳
Viloveckan behövs och ser verkligen fram emot när jag är helt klar med behandlingen som är veckan efter midsommar om jag räknat rätt.
Börjar märkas i kropp och knopp nu,efter fyra månaders medicinering.