Hubbo

Hubbo och Sågdammen


Blandad fotografering idagOch som vanligt då så blev det en tur ut med kamera och rygga, allt för att få röra mig och göra kroppen stark, det är ju ett tag tills jag får börja simma igen och då får det bli promenader helt enkelt.
Fick tips av Anders, att ta mig till Sågdammen utanför Skultuna, detta är ett ställe jag normalt bara åkt förbi med bilen och trott det var ett liten plats där man kunde gå ner till en å typ.
Men vad fel jag hade, 3,5 kilometer blev det runt om där idag, en skönt och trevlig område att vandra runt på.
Kanske vädret gjorde att fåglarna var lite sega idag, den där värmen verkar vänta på sig och jag börjar känna att det får räcka med kyla nu.
När väl sol och värme kommer fram, kan detta vara et intressant ställe att åka till igen, och får passa på innan det kommer för mycket blad på träden så man kan få lite bilder på dessa rackare igen.


Blev även lite graffiti fotografering, runt om detta fågel plats, dom där hmm konstnärerna bor väl i Skultuna som är sprejar vid denna plats.
Sågdammen ligger i stort sett granne med den där jä.. soptippen som ägdes av NM Trading var ett skojar bolag och fanns väl på flera platser i Sverige och det var väl lika illa skött där också.


Jag lyckade alla fall fånga några fåglar med kameran idag, samt en hare 😂 ej någon påskhare.


Problemet med att Lightroom classic stängde ner igår, var kabeln verkar det som och antar jag kanske suttit på den medans jag haft datorn i knät och disken bredvid mig i fåtöljen, disken glider lätt och kabeln kan fått en lite knäck då den hamna under lätta jag. 🙈


Och i morgon blir det en med kultur och även fika, börjar på Öhrmans café, för att hämta Susanne hemma och ta oss till Kulturrundan i Kolbäcksådalen.
148 stycken utställare är väldigt mycket, och vi har väl valt ut redan i förväg vilka vi skall åka och se.
Länk till kulturrundan


Idag börjar en vilovecka ifrån cytostatika medicinen, så jäkla skönt att bli klar i skallen igen, idag bara lite kortison trött sedan högdosen igår.
Det får bli en lite kortare fika i morgon, om vi skall hinna med konstrundan i morgon och lite god mat efter denna runda.


Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit