Hubbo

Hubbo


Sågdammen med Anders idagNär man har en plats som ligger så nära som Sågdammen gör, och man vill fotografera natur och fåglar är det inte svårt att välja detta ställe att åka till.
Idag bestämde Anders och jag en tur dit, men inte lika mycket fåglar och jag tror Anders skrämde bort dom som han trampa runt. 😂 🙈
Men han lyckade se kungsfiskaren idag, medan jag missade den helt och bävrarna som jag skulle vilja fota någon gång lyste med sin frånvaro och antar man får åka dit senare på kvällen för att få något foto på dessa.
Sockerkaka, kaffe och den vanliga Zingon, frukten jag hade med i väskan glömde jag bort helt idag.
Stannade till vid Frövi sjön på vägen hem och tog lite blombilder med 300 mm objektivet 😂 tror närgränsen är två meter och jag hade objektiv att använda i väskan för detta ändamål men orkade inte byta just då.


Har känt mig lite seg idag, och har även fått en släng av hosta igen känns som det eskalerat lite efter kortison kuren även tappat lite smak på mat, fika bröd mm.
Något positiv är att M-komp fortsätter sjunka.
M-komp månda för månad
månad 1:  33
månad 2:  13
månad 3:  13
månad 4:  10
månad 5:  7
Jag har två månader och två veckor kvar sedan är jag klar med behandlingen för denna gång, och skall bli så jäkla skönt att bli normal i skalle och kropp igen.


Fyra kilometer har jag fått ihop idag, bra igen av mig. 🕺🏻

Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit