Hubbo

Hubbo
Kunde inte låta bli Sågdammen idag heller 🚗 🙂

Denna vecka är som man blommat ut, allt känns så lätt förutom jag då, men att ta sig upp på mornarna och få frukost och sedan ut för en motionsrunda i mitt fall en härlig och avkopplande dag vid Sågdammen idag igen.
Kan låta tråkigt att åka till samma ställe flera gånger, men det är så mysigt ställe att bara sitta och njuta av tystnaden förutom vatten som porlar och fåglar som sjunger nu vilket är #skogsbad för mig och ån är lång, så man kan sitta på olika ställen för var dag man kommer dit. 🧌


Att ha några lugna och fridfulla ställen att återvända till är bra för att koppla av och minska stress, men jag är inte stressad utan detta är för sjukdomen Myelomen jag har ju hittat en motionsrutin som fungerar för mig och som jag försöker upprätthålla regelbundet.


Har idag fått ihop 3,3 kilometer, som är bra igen, och att det känns så lätt märks när man går uppför backar man inte skulle gått nerför om det inte fanns någon annan lättare väg att ta sig upp.
Inatt kanske det inte blir så lätt att somna, har tagit veckans högdos 40 mg av kortison igen så tre eller fyra inatt kanske man somnar som vanligt, men har börjat vänja mig efter dessa kortison dagar är ju ändå uppe vid sju tiden på morgonen.


Sedan var det fågelsorterna jag har fotat, sädesärla, gulfink, grönfink, koltrast, trana och bofink


Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit