Hubbo

Promenad i city
Fika med Enrico

Lördag och hade väl inte planerat något speciellt idag, idag fick det bli en rundtur på stan med Enrico.
Först en tur till ett loppis, för att sedan gå och fika på Kalle På Spången och prata igenom någon timme lekandes lätt, tiden går fort när man har kul.
Fotograferandet idag blev väldigt sparsamt, två bilder kan jag bjuda på där en är på vägen ner ifrån parkeringen mot centrum och den andra ifrån Apotekarbron vy mot Västerås stadshus.


Måendet är fortfarande väldigt bra, förutom trötthet som jag har haft hela behandlingen men som jag blivit rätt van vid nu.
Även efter dagen 4 kilometers promenad, så är jag även jäkligt trött i benen och kanske beror på att jag bytte till andra skor idag, tänkte att vinterskorna kan få vila nu och gympa dojorna komma fram istället.
Behandlingen har jag nu kommit till hälften av, och har gjort den värsta biten av den och nu när det blir varmt och skönt ute igen kan jag samla på mig energi och någon muskel igen.
Lördags kväll och det är dags för ett glas fanta 😂, har inte druckit en öl sedan starten på behandlingen och är fortfarande inte direkt sugen. 🙈


Ser fram emot när det börja blomma upp nu när värmen snart kommer, fotograferandet kommer få extra fart med med allt vad naturen bjuder på.
Vem vet kanske blir naturfotografi i år, och mindre av musik foto 🙂 tycker det är rätt kul med denna sida med Hubbo pensionärs äventyrs bloggen, och att få lägga upp bilder jag tar för dagen och skriva något fånigt kring dessa bilder.
Tycker ändå jag lär mig något av allt detta fotograferande, framförallt att jag blir mer självkritisk till mina bilder.
Oftast inte idag då, men om jag åker ut för att fotografera, så har jag lite vad som jag vill fota när jag går mina promenader.
Även att när jag går ur bilen och skall inleda dagens promenad, så ställer jag in kameran så inställningarna redan är färdiga plus att förinställer C1, C2 och C3 i kameran med lite olika inställningar som exempel svartvit mm, så slipper man stå där med lång näsa för man inte har ställt in kameran innan.
Det var så här jag jobbade som sjukhusfotograf, hade ett dokument där jag hade de inställningar jag använde ofta uppskrivna och skulle jag typ fota operation så gjorde jag inställningarna innan jag gick dit.

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit