Hubbo och Myelom

Multiple Myelom
Inte mycket till promenad idag

I morse vaknade jag tidigt och inledde dagen med att förbereda en kopp kaffe och andra morgonrutiner.
Därefter laddade jag upp för dagens bassängträning.
Jag hade satt som mål att ta det lite lugnare idag och verkligen njuta av varje ögonblick.

Efter att ha utfört mina bassängrepetitioner, som vanligtvis är dubbelt så intensiva, kände jag ingen svårighet att slappna av i det uppfriskande 34-gradiga vattnet. Det var verkligen en fridfull stund där jag tillät mig själv att uppskatta träningsinsatsen och samtidigt ge kroppen en välförtjänt återhämtning.
Att simma i det varma vattnet efter en produktiv träningspass skapade en harmonisk övergång från ansträngning till avkoppling, vilket verkligen bidrog till en balanserad start på dagen.

Vinterbadare

I dag begav jag mig till Lögarängen med förhoppningen om en givande promenad.
Dock, så fort jag steg ur bilen, kändes det som om luften gick ur mig.
Trots detta beslutade jag mig ändå för att strosa omkring lite och observera vinterbadarna som jag tyvärr inte lyckades fånga på bild denna gång.
Kvinnan som vågade sig ut i det kalla vattnet döljs nu bakom bryggan på en av de tagna bilderna, och endast hennes cykel syns diffust genom grenarna.

Under min promenad avnjöt jag en stund för fruktintag och reflektion, där jag gick fram och tillbaka längs strandkanten.
Denna stund av lugn fick fungera som dagens avkoppling.
Trots min besvikelse över att bilderna jag tog idag nästan speglar det trista vädret, hoppas jag att det finns någon djup person där ute som kan upptäcka något vackert i dem och se förbi det yttre.
Ibland är skönheten gömd i det som kräver en extra tanke och en djupare betraktning.

Myelom

Idag fick jag ett telefonsamtal från läkaren, och nu står jag inför att påbörja behandlingen.
Exakt vilken dag det blir är ännu oklart, men läkaren lovade att återkomma imorgon för att ge mig mer information över telefon.
Det känns ganska skönt att äntligen komma igång med behandlingen, särskilt med tanke på att jag känt mig mindre än optimal på sistone.
Jag har varit väldigt trött större delen av tiden, och initialt tillskrev jag det dåliga väder och influensa.

Det är intressant att notera att de flesta människor jag pratar med verkar vara lika trötta, förmodligen på grund av årstiden, vilket kan få en att tro att tröttheten beror på yttre faktorer som väderförhållanden och andra säsongsrelaterade påfrestningar snarare än en underliggande sjukdom.

Denna gång känns Myelom behandlingen något lättare än de två tidigare jag genomgått.
Jag kan åtminstone vara tacksam över att det inte kommer att kräva stamcellsbyte den här gången, vilket är en lättnad eftersom jag tvivlar på att jag skulle orka genomgå den processen igen.
Att veta att behandlingen inte når den nivån ger en viss sinnesfrid och öppnar upp för möjligheten till en smidigare och mindre krävande väg till återhämtning.

Pensionärs äventyr i Hubbo

I en pittoresk by vid namn Hubbo, där lugnet och charmen breder ut sig, väntar pensionärs äventyr på att utforskas genom web sajten.
Genom att följa denna länk, https://hubbo.se/pensionarsaventyr, ges du möjligheten att dyka in i en värld av spännande möten och oväntade upplevelser i mitt pensionärs äventyr som delar med mig av.

Vare sig det är genom berättelser om färgstarka resor, fascinerande utflykter eller helt enkelt vardagliga ögonblick fyllda av skratt och gemenskap, kommer du att fånga glimtar av deras livsresa.
Deras äventyr blir som en väv av minnen och intryck, sammanflätade av de övergångsord och övergångsfraser som målar upp en levande bild av varje steg på min resa.

Genom att utforska Hubbo.se/pensionarsaventyr, kommer du att upptäcka att varje textavsnitt är en öppen dörr till en ny annorlunda värld av foton och text berättelser.
Låt övergångsorden guida dig genom de olika kapitlen av deras liv, där varje ord är som en bro som binder samman det förflutna med nuet och framtiden.
Njut av varje skildring, varje anekdot och låt dig svepas med i min värld genom denna digitala plattform.

Så ta dig tid att utforska mitt äventyr i Hubbo och låt dig ledas dig genom en resa fylld av visdom, skratt och oväntade överraskningar.
Vem vet vilka fantastiska upplevelser som väntar runt varje hörn när du väljer att följa på min berättelse.


Myelom Medicinen denna gång blir:


Revlimid: ( Revlimid är ett läkemedel som används för att behandla vissa typer av cancer och allvarliga tillstånd
som påverkar blodkropparna och benmärgen, nämligen multipelt myelom
)


Darzalex: ( Antineoplastiska medel, monoklonala antikroppar och antikroppsläkemedelskonjugat, CD38 (Differentieringskluster 38) hämmare )


Dexametason Abcur: ( kortison ) 🙂 Det kommer bli mycket städat hemma nu, när man skall börja med kortisonet igen.En film om Jostein Hellevik, även känd som Fotobonden

En film med Morten Hilmer där han besöker Jostein Hellevik, även känd som Fotobonden.
Under detta tvåveckorsäventyr fotograferar vi rovfåglar, klättrar i bergen och campar i den vilda naturen i Norge.
Filmen heter ”Det omöjliga fotot – Fantastisk fågelfotografering i Norge – 14 dagars äventyr, rovfåglar, camping.”

The Impossible Shot – Amazing Bird Photography in Norway – 14 Days Adventure, Birds of Prey, Camping
klicka här för att komma till Youtube filmen

Hubbo länkar nedan

Birdsafarisweden
Klicka här för att komma dit


Skillberg nummer 20
Klicka här för mer Skillberg bilder


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit


Länk till Slåttergubben
Klicka här för att komma dit


Länk till Granngården
Klicka här för att komma dit