Hubbo

VSK har läge att avgöra
VSK – Edsbyn blev en spännande match

Start Hubbo, packade bilen med kamerorna och åkte sedan in till Rocklunda för fotografering för VSK.
I gårdagens högst spännande match korsade VSK bandyklubba med motståndet och gick segrande ur striden med en 4-3 triumf. Dessutom, med en imponerande prestation, öppnar det upp möjligheten för dem att redan i nästa match i Edsbyn säkra en avgörande seger. Det var verkligen en kamp mellan två starka lag som inte backade för varandra på isen. Trots att VSK hade några riktigt bra målchanser, vilket tyvärr resulterade i förluster, särskilt straffmissen, är det en påtaglig utmaning att göra mål när halva Edsbyn tycks stå i målet. 🙂
Sportfotografering är kul när det går fort.

I det stora hela är VSK nu otroligt nära att återvända till Studenternas. För VSK damerna kan ödet vara beseglat redan imorgon i mötet mot AIK på Rocklunda. Denna intensiva period för VSK markerar varje match som en spännande resa mot framgång. Häng med på den spännande resan och bevittna hur VSK fortsätter att imponera och kämpa för seger.


Efter att ha varit hög på kortison har tröttheten äntligen hunnit ikapp mig idag. Trots det lyckades jag få till lite eftermiddagssömn för att ladda upp. Mitt fikabesök på Öhrmans café präglades av en intensiv längtan hem till sängen, men nu känns det ändå lite bättre. Sedan torsdag har jag varit inne i en välbehövlig vilovecka, befriad från den påfrestande cytostatikamedicinen. Det är verkligen skönt att kunna hämta lite energi under denna paus, och jag ser fram emot att vara redo för nästa omgång. En nödvändig period av återhämtning här i Hubbo.


I går begav jag mig ut till Björnön för en uppfriskande promenad och avverkade 5 kilometer. Det blev verkligen en unik upplevelse eftersom jag sällan, om någonsin, har upplevt att jag halkar på snö eller is under min vuxna livstid. Trots denna ovanliga händelse fann jag mig själv i två situationer där jag helt plötsligt låg där som en hög i den mjuka snön. Mirakulöst nog klarade jag mig bra genom båda dessa episoder, och jag är innerligt tacksam för det. Det är fascinerande hur vissa dagar, även om de verkar vara som vilka andra dagar som helst, överraskar med oväntade äventyr. Trots att snöincidenterna var relativt små, bidrog de på ett förtrollande sätt med en extra dos spänning till min vistelse och promenad på Björnön.