Hubbo

Hubbo


Morgon fika och kulturrundaDagen började vid Östermälarstrand med kaffe och gobit vid Öhrmans café, mycket prat som vanligt om världsproblem, det vi inte hann denna gång får vi fortsätta med nästa fredag, makthavarna i världen löser ju heller inte sina problem direkt.


Dags att åka till Hallstahammar vi starta vår kulturrunda i Eldsbodahuset, där bl.a. Bildgruppen Prisma ställde ut foton och någon hade även sina målade tavlor upphängda.
Det är alltid kul att komma till fotoklubben och prata, kan lätt bli kvar för länge där.


Jag har fullt upp med behandlingen min, och vill inte ställa ut något för jag är infektions känslig och det är väldigt mycket folk i rörelse hela tiden som kommer medans man står och pratar om sina alster.
Skall försöka ta tag i min målning till sommaren, det är ändå rätt mysigt att sitta i trädgården och måla tavlor och då kan man även ha en liten god rom plus en god Montecristo no 5 som jag tycker bra om.


Hälsade på Bosse och Eva inne vid Åsby trädgård där dom hade sina tavlor och smycken, och när man är på Åsby trädgård kan man lika gärna slå till med att köpa en räkmacka.
Tyckte lite synd om de där stackars små kycklingarna dom hade i en glasbur, kunde väl fått varit kvar på bondgården eller var dom föder upp dem.


Nästan tre kilometer idag, bra gjort igen då 🕺🏻

Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit