Hubbo

Hubbo
Promenad med gubbarna idag

Tidigt på förmiddagen, med en strävan efter solens varma strålar, var jag snabbt upp och ute för att omfamna dagen i Hubbo.
Trots en något sen start blev dagen ändå fylld med härligheter när jag mötte upp Amme och Anders vid båtvarvet.
Tillsammans tog vi en avslappnad promenad som ledde oss förbi det imponerande Steam Hotel och slutligen stannade vi till vid det första bästa caféet som korsade vår väg.

Denna gång valde vi att skippa den vanliga fotograferingen och istället omfamna en dag av prat och fika.
Ibland behöver man ju inte anstränga sig fullt ut varje dag, och det blev en trevlig stund där vi delade historier och skratt.
Livets enkla glädjeämnen, som en promenad i Hubbo och en lugn fikapaus, kan göra dagen minnesvärd på sitt eget sätt.
En påminnelse om att det är viktigt att även unna sig själv stunder av avkoppling och enkel njutning.


Denna spännande vecka har öppnat upp möjligheten för mig att delta som ackrediterad vid de kommande bandy finalerna på Studenternas, där VSK möter Villa i både herr- och damklassen.
Det är en ära att få bevittna dessa intensiva matcher, och jag ser särskilt fram emot lördagens herrfinal och fredagens damfinal.

VSK, generösa som de är, har erbjudit oss boende i Uppsala i form av ett dubbelrum.
Trots den frestande möjligheten har jag råkat ut för en ihållande förkylning, och jag känner att det bästa beslutet är att avvakta till imorgon innan jag ger mig av. Att försäkra mig om att hälsan håller och undvika att försämra min nuvarande situation är av högsta prioritet.

Förväntningarna är höga, och jag ser verkligen fram emot att fånga atmosfären på Studenternas och vara en del av den spännande bandyfinalupplevelsen mellan VSK och Villa.
Att få uppleva dessa storslagna ögonblick på plats är en möjlighet jag inte vill missa, och jag hoppas att morgondagen kommer med bättre hälsa och möjligheten att delta fullt ut.. 😂

Det har varit en kul säsong där man träffat lite gamla bekanta ifrån den tiden man var aktiv inom fotboll och bandyn och är det jäkligt kul att prata med Stefan och försöka ta den där sportbilden men inte samtidigt för det är omöjligt för jag kan inte göra två saker samtidigt.  🙉

Just nu ser jag väl inte så mycket fram emot finalerna, när det skall bjudas på skitväder och i utomhus arena. 🥶
Skall vara hemma idag och ladda inför lördagens final och hoppas jag mår bättre i morgon, och Stefan får njuta av eget rum på hotellet.


Idag markerade början på den fjärde cytostatikakuren, en milstolpe som innebär tre veckor av behandling följt av en välförtjänt vila. Efter dagens session känner jag att jag snart har avverkat en tredjedel av hela behandlingen. Enligt experterna på lasarettet kommer de kommande veckorna att vara något lugnare än de intensiva åtta första veckorna.

En välbehövlig förändring är att sprutan nu administreras varannan vecka under de kommande sexton veckorna. Detta innebär en potentiell lättnad då jag inte längre förväntas må dåligt varje helg. Det är som om behandlingen nu går in i en mer hanterbar fas, och jag tar varje steg med tillförsikt och hopp om att den fortsatta vägen kommer att vara både hanterbar och framför allt effektiv.

Medan jag tar mig igenom dessa medicinska steg har jag funnit frid i dagliga promenader. Att andas in naturens friskhet och låta varje steg vara ett steg närmare återhämtning ger mig en känsla av kontroll och välbefinnande. Promenaderna blir inte bara en fysisk aktivitet utan en andningspaus och en chans att reflektera över styrkan i varje steg jag tar. Livets resa fortsätter, och varje promenad blir en symbol för framsteg och fortsatt hopp om bättre dagar framöver.