Hubbo

Sågdammen gång nummer 20 😳 🐝

Sågdammen idag igen, nu börjar jag önska det fanns fler platser som denna på samma avstånd med bilen.
Foton idag blev insekter, fyrfläckad trollslända och blå jungfruslända, blommor som gul näckros och midsommarblomster eller skogsnäva som det också heter.
Ett träd som speglade sig i vattnet, fick också vara med på bild.
Jag hade trevligt vid Sågdammen idag, lugnt och skönt och fick även till en fruktstund!
Bara så skönt att kunna njuta av naturen och fånga bilder på insekter, trollsländor, blommor och den spegelbildade trädet, nu när inte fåglarna ville visa sig.

Skall utforska lite mer om platser i närheten, någon person kanske sitter på massor av kunskap på platser som är intressanta.
Ofta finns det flera natursköna platser i närheten som kan erbjuda liknande naturskönhet och möjligheter till att fotografera djur, växter och landskap.

Myelom behandlingenBehandlingen går framåt, nu är det åtta dagar kvar, skall bli så jäkla skönt att slippa all denna medicin.
Har väl gått ca 2 kilometer idag, kan bero på värmen och att jag är helt slut i kropp och knopp av medicinen jag tar.
M-Komp har gått ner till 6 i värde, vilket är väldigt bra.
För sex månader sedan när behandlingen starta hade jag 32 i M-Komp, vore väl fa.. om det inte hade hänt något med tanke på vad man man får för att gå igenom behandlingen.


En länk till Sågdammen , klicka här för att se lite bilder, ifrån den gången.


Fick vara med om lite aktion idag, lastbil modell högre som fastnade i elkabeln som gick över vägen, kabeln måste ju ha sjunkit ner och därför fastnade han tror jag.
Var bara att vända bilen och åka tillbaka, tordes inte köra över elkabeln som låg på marken.