Hubbo & VSK

Hubbo & VSK


Förkylning ifrån helvetet

Efter två veckor inomhus på grund av en förkylning från helvetet, var jag tvungen att lämna prover den här veckan för att utesluta om det är covid eller något annat jag har drabbats av.
Det har varit en utmanande period av isolering och osäkerhet kring min hälsa, och att genomgå tester är ett steg mot att få klarhet och förhoppningsvis påbörja återhämtningen.
Att vara instängd så länge har också gett tid för reflektion och uppskattning av vardagliga friheter som nu känns värdefulla.
Det är en påminnelse om att hälsa är skör och att vi ibland behöver bromsa och vårda oss själva när kroppen signalerar behovet av vila och vård.

Grönvit – Edsbyn 5 – 4

Igår, en fredag som jag inte kunde stanna inne längre, blev det en kväll med bandy.
Hemmalaget, Grönvit, mötte Edsbyn, och det slutade med en seger för hemmalaget.
Personligen tyckte jag att VSK dominerade större delen av matchen, vilken överlag var rätt trevlig och underhållande.
De sista minuterna bjöd dock på lite för mycket spänning.
Att vara på plats och uppleva matchen gav en känsla av gemenskap och spänning, och det är något speciellt med atmosfären på bandyarenor.
Att vara där och fånga ögonblicken med kameran är en del av mitt sätt att njuta av sporten och dela den med andra.
En kväll med bandy blir sällan en besvikelse, och det är alltid något att se fram emot när man är ute och upplever spänningen på isen.

Stefans underbara stämma

Det var verkligen skönt att få höra Stefans underbara stämma igen och samtidigt träffa gamla vänner från den tiden då jag var aktiv inom bandyn.
Det väckte tankar på hur härligt det skulle vara att snöra på sig skridskorna och ge sig ut på en nyspolad bandyplan, klubba i hand och boll i spel.
Att återuppleva den gemenskap och glädje som bandyn för med sig är något jag verkligen ser fram emot.
Det är som att tiden står stilla för en stund, och minnena från den tiden blir levande igen när man återvänder till den plats där så många glädjefyllda stunder delades med vänner.
Att åka runt på isen blir inte bara en fysisk aktivitet utan också en resa tillbaka i tiden och en möjlighet att skapa nya minnen med gamla vänner.
Lite Hubbo länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev Västerås
Klicka här för att komma dit