Hubbo & The Blue Benders

Hubbo & The Blue Benders


Från Hubbo till Surahammars festival

Fredag den 1 juli är äntligen här, vilket innebär att det är dags för en spännande utflykt till Surahammar festival.
Huvudattraktionen för kvällen är inga mindre än The Blue Benders, ett fantastiskt band som aldrig misslyckas med att leverera en oförglömlig musikupplevelse. Dessutom kommer flera andra talangfulla band att uppträda under dagen, vilket gör festivalen till en mångsidig och dynamisk tillställning.

Redan från första tonerna kände jag hur musiken grep tag i mig, och stämningen var på topp.
The Blue Benders visade återigen varför de är en favorit bland musikälskare.
Med övergångsord som ”dessutom” och ”redan från första tonerna” blir texten mer flytande och ger läsaren en tydligare bild av din upplevelse.

Sittandes där på festivalområdet, omgiven av en entusiastisk publik, upplevde jag stunder av gåshud när några av bandets låtar framfördes.
Att fånga dessa ögonblick med kameran blev en ren fröjd.
The Blue Benders är inte bara musikaliskt begåvade, de är även en grupp härliga människor att föreviga genom fotografier.

Genom att använda övergångsfraser som ”sittandes där på festivalområdet” och ”genom fotografier” kopplar du samman olika delar av din upplevelse och skapar en mer sammanhängande text.

Sammantaget var det en minnesvärd fredagskväll fylld av musik, gemenskap och fotografiska ögonblick.
Att delta i Surahammar festival och njuta av The Blue Benders live är verkligen något jag rekommenderar för alla musikentusiaster.

The Blue Benders

The Blue Benders, en relativt ny grupp inom den svenska bluesmusikscenen, har på kort tid etablerat sig som en kraft att räkna med.
Deras snabba framsteg och imponerande prestationer har gjort dem till en spännande akt att följa.
Medlemmarna, trots sin unga ålder, anses vara exceptionellt talangfulla och har blivit föremål för nomineringar och kontrakt som stöder deras framgång inom musikindustrin.

Bandets sound och sväng i musiken har inte bara fångat örat hos det breda publikskiktet utan även imponerat på de mer erfarna bluesmusikerna.
Roffe Wikström, en etablerad svensk musiker, uttryckte sitt positiva intryck av bandet genom att beskriva dem som ”onödigt bra.”
Detta kraftfulla omdöme från en erfaren musiker är ett klart tecken på The Blue Benders talang och potential inom bluesrock-genren.

Bluesrockscenen i Sverige får en frisk fläkt med detta unga och talangfulla band.
Edvin Kihlberg Öström och Morris Malek Andersson på gitarr, Samson Mirro som sångare och gästbasisten Surjo Benigh har skapat en dynamisk sammansättning som tar bluesmusiken till nya höjder.
Tyvärr är informationen om den gästspelande trummisen inte tillgänglig för närvarande.

Även om Oskar Boså på trummor och Johan Sund på bas saknades under den här dagen, visar The Blue Benders att de har en stark och samspelt kärna.
Deras närvaro på scenen och musikaliska kreativitet antyder en lovande framtid för bandet inom den svenska bluesrockscenen.
Det kommer definitivt vara spännande att fortsätta följa deras karriär och se hur de utvecklas och utforskar nya musikaliska territorier i framtiden.


The Blue Benders i Hedemora
klicka här för att komma dit


Edvin Öström gästspelar i Hedemora
klicka här för att komma dit


Edvin Öström och lite Stockholms rockare gästspelar i Hedemora
klicka här för att komma dit

Länk till bilderna ifrån hedemora bluesjam finns här >> Hedemora blues jam 1 Oktober

Lite Hubbo länkar nedanLänk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit