Fotografering gokart mm

 

Onsdag försöka starta bilen men icke, ett nytt batteri nästan gratis är beställt så det fick bli shopping bilen med frugan idag.
Hem och slöa lite och somna tror jag i trädgården med skön musik i hörlurarna aaa det är sommar och då får man softa ofta.

I morgon Torsdag är det gymmet igen, och längtar lite till morgondagen.
Kanske det blir lite musikfotografering i morgon på cityfestivalen om vädret tillåter det.
Har lovat en bekant att fota deras band lite, 21:30 – 22:00 Tailor Hill Station vid Scenen Sensus Sweden men det är väldigt sent 🙂 börjar bli för gammal för detta rännande bland rockiga människor.

Tog mig en tur till Hälla gokart bana, idag var en sådan där träningsdag och det går så jäkla fort dessa maskiner och det är bara ungtuppar bakom ratten så imponerad när dom kommer svischande förbi. Skulle vara lite kul att fota en tävling någon gång, blir lite roligare bilder om det är fler i bilden.
Men jäkla bra träning för mig att få till inställningar där jag vill ha med farten i bilden vilket inte är så lätt när dom kommer framifrån. Idag missa jag en sketen inställning på objektivet, märkte det när jag var klar som sagt man lär sig något hela tiden.

Stannade även till vid Hälla Gk men ingen Janne där idag, hitta bara en sjörövare som inte sa något när jag fotade.

Cyklister är min tidigare arbetskamrat Mats favoriter när han är ute och åker bil, han ställde om så spolvätskan så den en riktades på cyklisterna när han körde om dem 🙂
Många har ju inte ens vett att hålla sig till höger när bilar kommer.
En fundering där! Myror när dom går, så gör dom ju det på ett led, varför kan inte cyklister hålla sig på ett led då.

Stegen idag blev ca 3 km

Dagen musik lista, lite modifierad sedan igår >> Klicka här