Hubbo


Fika
Fredagar innebär morgon fika på Öhrmans med samling gubbar 99% ifrån Lundgrens släkten, ett härligt gäng och så mycket att prata om varje fikaträff.


Efter Öhrmans tog jag mig ner till Global Living, där var andra gänget inget denna gång kaffe men lite småprat innan Enrico och jag gick ner till begagnade LP butiken, heter väl inte så men en stor lokal är det under instrument butiken.
Finns drösvis med backar av bra musik, måste nog samla mig lite för att finna de rätta skivorna nästa gång för det är mycket bra musik som väntar på att få bli spelad.
Fyra kilometer blev det idag, som sagt helgen närmar sig och slöare blir jag om jag är värd det ja kanske efter veckans långpromenader och gym + simning.


Full aktivitet bland båtägare nu, verkar vara bråda dagar att få upp sina båtar och antar det börjar bli slut på säsong för mysdagar på sjön.


Veckans provsvar kändes som ett stort skutt i positiv riktning, var på en MR för drygt en vecka sedan och trodde jag hade en Plasmacytom runt tredje-fjärde nackkotan, men det är så skönt höra att det bara var Artros och Plasmacytomen som sitter där hade gått ner. Jag trodde det var tvärtom att den ökat och massa skitbehandlingar väntade.