Hubbo & Hedemora Bluesjam

Hedemora bluesjam
Från Hubbo till Hedemora bluesjam

En solig lördagseftermiddag var jag chaufför åt musikentusiasterna Johan och Stefan när Hedemora blues jam bjöd in till en dag fylld av musik och gemenskap. Vi började med ett hjärtligt mål på den lokala grekiska restaurangen, delade skratt och smakrika måltider innan vi begav oss till Källarmästaren. Där ägde musikspektaklet rum mellan 14:00 och 18:00, en perfekt planerad eftermiddag där vi fördjupade oss i tonernas värld och fångade ögonblicken på bild.

Resan till Hedemora tog bara cirka 50 minuter, vilket gjorde upplevelsen mer tillgänglig och bekväm. Att återvända hem senast klockan 19:00 gav tid för reflektion över dagens händelser. Det fantastiska var att arrangörerna erbjöd fri entré till detta musikextravaganza.

För att visa stöd och uppskattning bidrog vi till musikens framgång genom att använda en traditionell mjölkkanna eller swisha en symbolisk slant. En smått magisk dag, fylld med rytmer och gemenskap, väckte förväntningar inför nästa Hedemora blues jam och dess oförglömliga musikaliska resa.


Swish-nummer

För dem som möjligen stöter på denna text och känner sig inspirerade att stödja detta fantastiska evenemang, finns det en möjlighet att göra en välgärning genom att bidra ekonomiskt. För att underlätta detta har vi tillhandahållit ett Swish-nummer: 073-3033177.

Genom att sända en slant via Swish kan du aktivt bidra till framgången för Hedemora blues jam. Det är en enkel och smidig metod att ge ekonomiskt stöd. Varje bidrag, oavsett storlek, blir en värdefull resurs för att säkerställa att detta musikarrangemang fortsätter att blomstra och erbjuda en unik upplevelse för alla besökare.

Vi uppmuntrar alla som delar passion för musik och kulturell gemenskap att överväga att skicka en gåva via Swish-numret 073-3033177.
Varje krona kommer att göra skillnad och bidra till att upprätthålla den fantastiska atmosfären och de minnesvärda stunder som Hedemora blues jam har att erbjuda.
Vi tackar på förhand för ditt eventuella bidrag och ser fram emot att fortsätta skapa magiska musikminnen tillsammans.

Länk till bilderna ifrån hedemora bluesjam finns här >> Hedemora blues jam 1 Oktober

Lite Hubbo länkar nedanLänk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit