Ekliden

Eklidens fågelmatning


Inget gömsle idag, lite småkyligtDagens äventyr på Ekliden var en inbjudande resa in i naturens magi. Med omsorgsfullt valda kläder mot kylan omfamnade jag en värld fylld av liv. Trädens grenar tecknade silhuetter mot den vinterblå himlen medan marken viskade historier om bofinkar, blåmesar, nötväckor, gulsparvar, domherrar, stenknäckar, entitor och till och med en majestätisk kronhjort. Naturens symfoni fyllde luften, och jag förundrades över varje vingeslag och sång.

Sittandes stilla i över en timme på Ekliden, fängslad av naturens mångfald, innan jag beslutade mig för att utforska Skitviken. Där möttes jag av en liten kungsfiskare, dansande över vattenytan, och en gräsand som lugnt navigerade genom de spegelblanka vattnet. Dessa ögonblick fångade jag med min kamera, och varje bild blev ett kapitel i min personliga bok om vintermagi.

Sådan är skönheten i att omfamna naturens gåvor och låta varje ögonblick bli en saga att berätta. Denna dag blev ett äventyr i naturens teater, där fåglar och landskap spelade huvudrollerna och jag var en tacksam åskådare. 🌿📷✨


Lite länkar nedan

Birdsafari Sweden
Klicka här för att komma dit


Fotoklubben Aros
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit


Hubbo pensionärsäventyr
Klicka här för att komma dit