Hubbo & Camaro

Hubbo & Camaro


Lite Camaro cab bilåkande idagBesök idag av Eilert ifrån Hunnebostrand, han kom nedglidande med sin nya coola Chevrolet Camaro Cab på parkeringen här hos oss.
Meningen var att vi skulle få massa timmar och sitta och prata, men det blev bara dagens rätt på Bryggans nere vid Östermälarstrand.
Men så häftigt att åka denna muskelbil, fick känna på lite vad muskelbilen gick för en kortsträcka, ingen whiplash 😂 men man trycktes lite i sätet.


Skall försöka ta mig ner till Hunnebostrand själv, så kan Eilert och jag prata igenom massa timmar med lätthet 😂,
Har en plan att besöka Hunnebostrand och Tjurpannans fyr innan vinterns ankomst.
Att utforska den vackra kusten i Sverige och fånga den dramatiska skönheten i Tjurpannans fyr under blåsigt väder skulle vara en minnesvärd upplevelse.

Hunnebostrand och dess omgivningar är verkligen speciella och erbjuder många möjligheter att njuta av naturen, havet och kustlandskapet.
Att fota Tjurpannans fyr under blåsiga förhållanden kan ge mig häftiga bilder med dramatiska havsvågor och dramatiskt ljus kan man också önska.

Får kolla väderprognosen och vägarna för att säkerställa en säker resa, jag vill undvika slaskiga förhållanden, men kommer inte åka så sent på året att det kommer bli sådana förhållanden.
Kamerautrustningen skall givetvis med.
Lite länkar nedan

Birdsafari Sweden
Klicka här för att komma dit


Tidigare långtur ifrån Vallbybron
Klicka här för att komma dit