Hubbo

Påskmat och Sågdammen


Fåglar och promenadEtt foto ifrån igår vid Johannisbergs badet, tog en tur ut dit medans jag väntade in klockslaget för påskmiddagen.


Idag tog jag mig återigen till Sågdammen, det var mer att se på denna plats och tror jag fått ett nytt trevligt ställe att åka till när jag blir sugen på lite #skogsbad mm.
Lite kul åt hackspetten som kämpade med att komma åt fröna som fanns att komma åt för de mindre fåglarna, även ekorren försökte sig på denna matplats men gav upp efter en stund.
Såg en Kungsfiskare flyga förbi, och även en stjärtmes som flög iväg när jag lyfte kameran för att fota.


Eftermiddagen idag blev första turen på häst för barnbarnet Florence, skall hon också bli en häst tjej som mamma sin, hon såg alla fall nöjd ut på lektionen.
Det kanske blir en Robin II, men tror mamma Matilda hellre vill ha henne på karaten, och ut och springa med henne i något jogging spår.


Måendet är idag bättre än igår, gårdagen var jag så trött hela dagen, och kändes som jag skulle bli dålig igen, men vakna rätt pigg och gårdagens känsla av att bli dålig var som bortblåst.


Har idag fått ihop 4,5 kilometer, bra gjort av mig för att vara en helg, brukar ju oftast bli lite mindre med promenerandet på helgerna men jag är ju på gång nu.🕺🏻

Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit