Björnön och Hubbo

Från Hubbo till Björnö badet och kälkåkning


Idag blev det en tur till BjörnönDenna dag ägnades åt utflykt till Björnön tillsammans med Florence, och det var mormor som stod för det största ansträngningen, dra den tunga lasset med Florence på den sprillans nya kälken. En underbar dag där äventyret började med skratt och glädje när vi gav oss iväg.

Efter den energikrävande kälkturen njöt vi av en välförtjänt fikapaus. Det är ju trots allt det som gör utflykter extra mysiga, när man får sitta ner och njuta av något gott efter att ha ägnat sig åt lek och rörelse. Hemfärden var lika trevlig som själva utflykten, med minnen att vårda och skratt att bära med sig.

Och hur kunde jag nästan glömma? En överraskning väntade oss på parkeringen vid Björnön – jag hade den stora glädjen att träffa tomten personligen! 🎅🏼 Ett magiskt ögonblick som kastade in en extra dos av julefröjd i vår redan glädjefyllda dag.

Valet av Björnöbadet visade sig vara klokt då solen strålade som mest över platsen. En perfekt kuliss för vår dag utomhus. I kontrast hade Björnöbacken en skuggig atmosfär, och det verkade som om valet av badplats var det rätta, för att maximera njutningen av solens strålar och värma upp själ och sinne.

Således var detta inte bara en dag på Björnön – det var en dag fylld med äventyr, överraskningar och glädje, där varje ögonblick var som en pärla på en tråd av fantastiska minnen.

Bandy ikväll igen

Denna kväll står bandyfotografering återigen på agendan, med Västerås SK som möter Vänersborg. Förväntningarna är höga och förhoppningen är att se laget återigen stråla i segerglans.

Efter tidigare framgångar är förhoppningen att det positiva momentumet fortsätter och att kvällen blir fylld med spänning, snabba spelögonblick och framförallt en vinst för Västerås SK. Fotografierna som tas under kvällen kommer förhoppningsvis att fånga ögonblicken av lagets framgångar och den unika atmosfären på arenan.

Samtidigt är det en möjlighet att observera lagets taktik, samarbete och individuella prestationer. Varje match är en chans att fördjupa förståelsen för lagets dynamik och hur spelarna samverkar på isen.

Att närvara vid dessa evenemang ger inte bara möjlighet att dokumentera ögonblicken utan också att uppleva passionen och gemenskapen som utspelar sig på läktarna. Det är en chans att fånga känslan av samhörighet som uppstår när supportrar förenas kring sitt lag.

Så, med kameran redo och förhoppningarna högt ställda, ser jag fram emot en kväll full av bandyaction och möjligheten att fånga ögonblick som kommer att leva kvar i minnet och på bild.Lite Hubbo länkar nedan

Tidigare tur vid Björnön
Klicka här för att komma dit


Länk till Birdsafari Sweden
Klicka här för att komma dit


Länk till Björnön igen
Klicka här för att komma dit