Hubbo

Asköviken
Lite småkyligt vid fågelreservatet Asköviken

Upp vid sex tiden, trodde inte jag skulle klara av att gå upp så tidigt, men klockan ringde och jag var uppe som jag aldrig gjort annat på sistone.
Ner på stan för att fixa tanden, tog alldeles för kort tid för det höga priset men bäst att betala.
Körde ut till Asköviken och gick först till Lövstagömslet där det blev lite vila på en av stolarna där det var behagligare att vara än utomhus och sedan försöka vakna till lite för kroppen var ju fortfarande i chock efter den tidiga uppstigningen i morse, men att ställa klockan och göra dagen lite tidigare är inte helt fel, nu behöver man ju inte starta klockan sex på morgonen, skall ju inte överdriva.
Idag var det rätt småkallt ute, mössa & vantar var ett måste idag på förmiddagen men blev sedan rätt varm om kroppen av allt promenerande.


Att se fem stycken Havsörnar cirkla precis ovanför mig, var jäkligt imponerande och det blev en bild men bara på tre av dem samtidigt fick inte plats med mer i bilden, när jag fotade dessa var jag vid Rudöklippan.
Fotade årets första Tussilago idag, så nu jäklar börjar snart naturen explodera igen.
Ser fram emot ett besök om någon vecka på Åholmen bland blåsippor & vitsippor, om nu värmen ser till att komma som sagt.


Blev foto på en Trädkrypare, Knipa, Havsörnar, Tranor, Mufflonfår, Grönfink och en And som satt på muren vid biblioteket och snacka, den fotade jag med telefonen och har inte en aning varför den skulle sitta där och den var pratglad medans jag fotade den.
Ett gäng Svanar som kom i en skön formation precis innan jag skulle sätta mig i bilen för att åka hem, det är ju lite kul att fotografera fåglar och speciellt då dom sitter still en stund så man hinner med dessa kvicka rackare.Måendet är fortfarande riktigt bra, och i morgon sista dag för cytostatika för att sedan få vila en vecka ifrån detta och inget lasaretts besök i morgon.
Blir bara en högdos med kortison i morgon, så helgen kommer förhoppningsvis bli bra denna gång också.
Lite skumt att jag känt mig så pigg idag, har ju ändå gått nästan sju kilometer idag, tvättat lilla shopping bilen och dammsugit innan robotdamsugaren Håkan Hellström fick göra sista jobbet på golvet.
Nej jag är inget fan av Håkan Hellström, och jag tycker han suger som som dammsugaren därav detta namn på denna pryl.
Antar jag kommer somna rätt bra ikväll efter dagens äventyr, fortfarande förvånad att jag var så pigg idag men kanske kroppen är inställd på morgondagens kortisonkur en dag före. 🙈


Om två månader har jag lagt upp bilder och skrivit på denna hubbo pensionärsäventyrs blogg i två år, tänkte man skulle kunna sy ihop allt jag gjort i någon fotobok någon gång i framtiden.
Jag har ju all information för varje tillfälle samlat på denna pensionärs äventyrs blogg med bilder och text, skulle ju kunna bli rätt bra och välfylld fotobok.

Lite länkar nedan
En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit