Ängsö

Solig dag på Ängsö
Solig dag på Ängsö för bad

Solen uppe redan när man sitter och njuter av morgonkaffet, då är det lätt att gå vidare för en dag utomhus och idag fick målet bli Ängsö.
Lite bilder på fåglar igen då, och lite naturbilder och sex kilometer promenad idag som jag är riktigt nöjd med.
Tänk vad lite solljus kan göra en pigg, om jag då plussar lite solljus och värme som snart borde komma så kommer jag flyga fram runt om i skogen. 😂
Några av bilderna på fåglarna är riktigt dåliga, men ville ändå få med dem för fråga vad för typ av fåglar de är så resten av bilderna på fåglarna kom bara med av farten.
En sak som inte fungerar är att bara gå och tro att alla fåglar skall sitta och posera när man höjer kameran, blir nog så att man får sätta sig ner och vänta in dessa filurer men hade lite tur koltrast honan som ser ut att hoppa iväg ifrån stolpen när jag försökte smyga 😂 nära inpå den.


En fruktstund ute vid klipporna, och det slank även ner en liten chokladbit, kaffet är utbytt mot fanta nu på sista tiden, också något som har kommit under behandligen.
Får se hur jag känner för kaffe nästa vecka efter några dagars vila ifrån häxmedicinen, kanske blir påtår på morgonen igen.


Fortfarande mår jag riktigt bra, och nu är det två dagar kvar på cytostatika medicinen, sedan är det vila en vecka ifrån denna, och det är inte någon spruta denna vecka heller.
Skönt att få återhämta sig lite, kroppen tar verkligen stryk av denna cytostatika, det är ju inte direkt någon alvedon man trycker i sig.🙈


Det blir en tidig dag i morgon också, skall vara hos tandläkaren redan vid åtta tiden, får ju gå upp i okristlig tid i morgon. 😱
Pensionärs äventyret fortsätter…