Hubbo

Hubbo
Bluesfestival i Torp 2022

Arrangören fick bilder som tack för jag fick komma och fotografera, betalade även entré fast jag fick ackreditering till denna Bluesfest i Torp.
Arton bilder lade han upp på facebook och berömde två fotografer som var där samtidigt men inte mig.
Tolv av dessa bilder hade jag tagit och hann tyvärr brusa upp i skallen lite innan jag såg några timmar senare att han ändrat med mig som fotograf också.
Jag kommer aldrig fotografera till denna snåla jä.. tomte mer, vet inte om arrangörer saknar något.
Man sitter och åker flera mil fram och tillbaka till olika platser, lägger ner massa timmar på redigera bilder och ändå behöver man betala entré.
Lite som när man jobbade med IT, man hjälpte någon med datorn, och fick en kopp kaffe som tack för det är ju bara data du jobbar med, du sitter bara på stolen och klickar lite.
Samma med foto, du du fotar ju bara och jag kommer inte fota musik något mer.Nu kunde det blivit en olycklig situation av allt, så skönt att det rätta upp sig till slut.
Det är dock positivt att arrangören till slut korrigerade felet och inkluderade mig som fotograf på bilderna.
Det är viktigt att rättvisa görs och att mitt arbete får den uppskattning det förtjänar.
Ibland kan det ta lite tid för människor att uppmärksamma sina misstag och göra rätt, men det verkar som att det till slut löste sig.Klicka här för mer bilder ifrån denna dag

Hubbo är bra

Det är sådana här stunder man är sugen på att sluta med musikfotografering, och det är inte första gången man blir besviken på arrangörer och artister och tyvärr var jag lite kortisonhög idag och jag gick på för många cylindrar när jag upptäckte felet. 🙈
Kanske man skall fortsätta med sport och fågel fotografering istället, det är ju lite lugnare. 🤔


En olycklig händelse som inte nödvändigtvis representerar hela branschen eller alla arrangörer och artister.
Det finns många positiva och givande upplevelser inom musikfotografering som kan väga upp för de negativa erfarenheterna.
Exempel våra gemensamma resor vi gör min fru och jag och träffar väldigt mycket vänner även nya, även gubbarna grus Johan och Stefan skapar glädje till att det är kul med fotograferingen.
Jag får ta mig tid att reflektera över vad jag verkligen tycker om och vad som ger mig mest tillfredsställelse som fotograf.

Lite länkar nedan

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit


Länk till Upplev-naturen
Klicka här för att komma dit