Match mellan VSK – Skövde

VSK – Skövde 4 – 0

Kollade lite lite vad vi skulle hitta på idag, och någon stans i bakhuvudet fick jag en känsla av VSK fotboll idag.
Kollade på webben när nästa match var, och idag 🙈 hade ca en timme på mig att fixa ordning kamerorna och åka till arenan.
Var ändå rätt avkopplande idag att bara glida in på sidan och sätta sig ner och förbereda mig inför matchen.
Första 45 minuterna var väl inte så exalterande, detta var något dom tog igen i nästa 45 minuter, 4 – 0 och bra jobbat, fast kan tycka att ett mål till kunde dom fått in till, nummer nio var helt fri med målvakten och lite korta tår, denna boll skulle han bara ha satt tycker jag.
Första halvleken ganska händelselös, men i den andra halvleken presterade VSK bra och gjorde fyra mål för att vinna med 4-0.
Bra jobbat av Västerås SK för deras insats i matchen!

Idag började matchen klockan ett, och solen visade sig för fullt, men något som var bra att det fanns ingen skugga av ena sidan på planen av läktaren.
Idag slapp jag hålla på med blixtsnabba kamera ändringar som föregående match, för att någon sprang in i skuggat läge och sedan ut i soligt läge igen..