Uppladdad för en Fredagsfika på Öhrmans vid Östermälarstrand, blev ca en timme idag gubbarna hade lite bråttom iväg till olika sysselsättningar.

Åkte och köpte lite go öl och sedan ner och surrade lite med Peter, Enrico och Bosse + en till.

När jag kommer in på gården hemma så hörde jag bara ett jäkla surrande, titta i en av tujorna tänkte jäklar vad getingar men det var ett bi samhälle som dragit iväg ifrån någon biodlare. googla lite och fann på ett telefon nummer man skulle ringa och slå in sitt riktnummer och vips så ringde en genast upp som bodde strax utanför Tillberga.
Han fick tag på en hög med bin plus drottning och lade dem i lådan som på bild nedan.
Skall stå över natten sedan kommer han och hämtar dem i morgon, så nu har jag gjort en god gärning idag och han fick ett bi samhälle till.

Vilket pensionärs äventyr det är om dagarna, det är action 🙂 var dag.

 

Kommer åka till Uppsala någon dag mellan 26 juni -1 juli och titta på en utställning av två mycket bra fotografer inom rockfotografering, önskar man fått varit med på denna tid och fotograferat alla dessa som ”jag” fortfarande lyssnar på.
Tänk att få fotat Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Stevie Ray Vaughan och Queen mm och gått runt i blommiga kläder 🙂

Henry Diltz

Pattie Boyd

Utställningen i Botaniska trädgården i Uppsala öppnar för allmänheten söndagen den 26 juni kl 17 där Pattie och Henry kommer att hålla berättelser bakom sina berömda fotografier.
Midsummer Magic är en del av Music in the Garden och pågår tom den 1 juli.

Stegen idag blev 4 km