En blandad vecka blues jam i Hedemora, tål att skriva igen äntligen. Det var som någon sa, det är som ett kosläpp 🙂 många artister ville komma och lira och någon nöjde sig med en öl. Har även fastnat lite för fotografering i Cable park med wakeboard åkare, mycket action.
Det blev Eskilstuna och Slagsta glass utan Slagsta glass kula 🙂 ej någon bild men som en halv måltid.
Klagat lite på att man går upp i vikt, konstigt med all öl, go glas och massa annat onyttigt och stegen minskat med 90 %.
Men men man lever livet, får lova bara denna sommar sedan så tas det nya tag.
Summera lite bilder, Nr 1 här allting började 1983 träffade jag min blivande livskamrat/fru. Han även med ett besök till Akademiska sjukhuset där det jag gick i pension 1 April men det är fortfarande kul att träffa gamla kollegor.
En macro bild på någon konstig svamp. Och en härlig fotografvän, och lite svartvita bilder ifrån helgens blues jam i Hedemora.
Höll på att glömma sista bilden med bananen, den får symbolisera veckan rester av bilder fast veckan ännu inte är slut. Medans jag satt och skrev denna blog, satt jag ute i trädgården under äppelträdet 🙂 med en go Cognac och en Montecristo nr. 5 alltså en go cigarr