Hubbo

Långpromenad och fågelfotografering

Ute redan vid 10:30 idag igen, och fick ihop 9,5 kilometer idag att jag hade så mycket ork kan kanske bero på högdosen av kortison jag tagit i morse.
Det blev väldigt mycket fågelbilder idag, och jag hoppas jag skrivit rätt modell på fåglarna jag fotat.
Det blev foton på Vitkindad gås, Kanadagås, Tofsvipa, Trana, Trädpiplärka ( denna är jag lite osäker på ), Gråhäger, Sångsvanar, Skrattmås, Gulsparv ( denna är jag lite osäker på ), Lappuggla och ett gäng Knölsvanar.
Så kul att Lappuglan kommit tillbaka igen, kommer bli lite fler besök där ligger ju hyfsat nära hemmet.


Jag gick ifrån parkeringen nära Lövstagömslet till utsiktstornet en rejäl promenad med rygga och kamera och 300 mm objektivet.
Jag hade med den lilla 35 mm 1,8 linsen i ryggsäcken, utifall jag blev sugen på att fota något annat, men den låg tryggt kvar i väskan hela tiden.
När man fikat och njutit klart var det lite tungt att veta att det gällde samma väg tillbaka men tur man är stark 🙈 och det var inga problem
Skulle behövt min foto vän Anders idag, då hade det inte vart några problem att veta vilken typ av fågel jag fotograferade.


I morgon skall det bli lite sol sa de i morse på TVn, och antar det kan bli någon plusgrad till jämfört med idag.
Blir en dag med Anders & Amme i morgon, får bli frukt och dryck med nu när jag tappat lite sug på kaffe, det blir ju bara en kopp på morgonen och det är väl något på grund av behandlingen jag kör just nu och det samma med att jag inte druckit öl på tre månader nu.
Kanske bra att det är åt detta hållet, och inte tvärtom då kanske jag varit en gubbe med ölmage för jag druckit för mycket.
Somna tidigare ikväll för jag gått lite extra tror jag inte kommer ske, nu när jag har en kortison dag.


Fick tips om denna websida och är värd att lägga up, där man inte behöver någon app utan kan surfa in direkt.
Artportalen = klicka här för att komma till sidan